Boost je Instastrategie Programma

Je vindt Instagram leuk om in te zetten voor je bedrijf. Je doet zo hard je best. Je bent zichtbaar in de Stories, plaats berichten en je hebt je ook gewaagd aan Reels. Je wil meer klanten en niet meer tijd besteden aan Instagram

Dat is schrikken die enorme schermtijd

En dat komt niet alleen door het maken van je eigen content. Daar zit ook veel tijd in en het levert je nog niet op wat je zou willen. Het staat niet in verhouding. Je bent ook veel aan het scrollen. Toch stiekem even kijken bij die concurrent. Waarom lukt het haar wel? Frustrerend, want jij lijkt de code voor Instagram maar niet te kraken. 

Meer zichtbaar zijn. Minder zichtbaar zijn. Mensen volgen en ontvolgen. Koud DM’s sturen. Reels inzetten, want dan krijg je meer volgers. Herken je iets? Je doet het in de hoop dat je meer klanten krijgt. Dat allemaal in de hoop dat je meer klanten krijgt. Lukt dat ook

Je probeert van alles en je hebt eigenlijk geen idee hoe je dit kunt aanpakken.

 

Ik snap je frustratie en je bent zeker niet de enige. Er zit gewoon teveel tijd in op dit moment voor jou. En nog meer tijd erin steken is niet de oplossing. Jij moet de code voor Instagram kraken op jouw manier. 

Om succesvol te zijn op Instagram heb je een strategie nodig. Geen 13 in een dozijn strategie, maar één die perfect bij jou en je bedrijf past.” 

Instagram inzetten onder jouw eigen voorwaarden, zodat Instagram niet je hele leven in beslag neemt. Ik weet namelijk hoe dat voelt. Het is niet nodig, het kan anders! Instagram is ondersteunend voor je bedrijf en je bedrijf aan je leven. Ik gun jou een strategie die bij jouw leven en bedrijf past.

Allemaal zodat jij rust, focus en structuur ervaart.

Dag twijfel, want je…

Ik leer je:

Hoe ziet het programma eruit?

10 MODULES IN 12 WEKEN

Je volgt de modules (bestaande uit meerdere lessen) zelfstandig in mijn online-leeromgeving. Iedere week komt er een nieuwe module vrij. Bij iedere module zit een opdracht, werkboek en/of achtergrondinformatie.

LIVE Q&A’S EN 4 AANVULLENDE MASTERCLASSES

Er volgt om de week een live Q&A waarin ik specifieke vragen uitlicht. Ook volgen er 4 aanvullende exclusieve masterclasses van mij via Zoom.

PERSOONLIJKE FEEDBACK VAN MIJ

Ik wil jou echt verder helpen aan een passende strategie voor jouw bedrijf, dus ontvang je van mij persoonlijke feedback op ALLE stukken die je instuurt. Daarnaast kijk ik 1 keer per week mee met jouw Stories en beantwoord ik jouw specifieke vragen.

Ik ben er voor jou in die 3 maanden! Ik sta naast je om je te helpen. Het is mijn doel dat jij Instagram strategisch kunt inzetten voor jouw bedrijf. Dit programma is speciaal voor ondernemers die echt door willen pakken met Instagram. Die ervan overtuigd zijn dat Instagram hen gaat helpen aan (meer) klanten en dus meer omzet. We werken in een groep, omdat werken met gelijkgestemde ondernemers je daadwerkelijk verder brengt.

We starten in oktober. Schrijf jij in de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn van de korting en de bonussen.

Meld je aan voor de wachtlijst

De inhoud van de modules

Hieronder vind je globaal de informatie die aan bod komt in de modules. Iedere module bestaat uit meerdere korte lessen. Je doet dit zelfstandig in de online leeromgeving. Je doet het niet alleen, want ik sta naast je in die 3 maanden.

Module 1 | Ontdek je DNA

Wie ben je? Waar sta je voor? Wat draag je uit? Wat wil je bereiken? Wat deel je wel en niet online en weet je ook welke overtuigingen je hebt.

Module 2 | In het hoofd van je ideale klant

Jouw ideale klant heb je voor je. Top, maar weet je ook wat er nodig is om hen te triggeren? Hoe je de aandacht weet te behouden? Hoe je hen in actiestand weet te krijgen?

Module 3 | De volgersreis

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Module 4 | Hashtags en hashtagonderzoek

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Module 5 | Content

Mijn ultieme contentmappingsysteem leer ik je. Dit is dé hack die je wilt hebben. Met dit systeem maak jij moeiteloos content voor je volgers. Dit giet jij met gemak in jouw eigen contentplan waar we samen aan werken met een exlusieve contentbrainstormsessie met mij.

Module 6 | Verkopen & lanceren

Hoe verkoop je via Instagram? En hoe lanceer je nu via Instagram? Hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten? Wat doe je wel en wat doe je niet. Hoeveel tijd trek je er voor uit? Hoe maak je een lanceringsplan? Kortom alle ins en outs om jouw strategie te bouwen

Module 7 | Jouw feed

Een verhaal vertellen, je volgers meenemen in je dag, laten zien welke expertise je hebt enzovoorts. De look en feel. Kickass content schrijven en hoe doe je dat zonder inspiratie? En die Instagram Gidsen zijn dé uitkomst om veel facetten van je bedrijf te laten zien.

Module 8 |

Video is anno nu niet weg te denken. Dit is de ultieme manier om jouw ideale klant met jou kennis te laten maken. Alle soorten video rondom Instagram komt voorbij. Ik neem je mee in dit hele proces, zodat jouw volger de aandacht erbij houdt.

Module 9 | Instagram Stories

De plek waar je daadwerkelijk de interactie met jouw volgers aangaat. De manier waar jij echt jezelf laat zien en jouw expertise claimt. Met energie, overtuiging en fun zet jij Instagram Stories als geen ander in.

Module 10 | JE EIGEN STRATEGIE

Jij bent in staat om jouw contentstrategie te maken, uit te voeren (contentplan) en bij te stellen. Je weet exact hoe je je statistieken uitleest en hoe je daarop kunt sturen.

Deze ondernemers gingen je voor:

FAQ

Ik heb zelf op verschillende manieren ervaren hoe waardevol een groep is. Samen kom je echt veel verder en je krijgt er veel energie van. Daarnaast leer je veel van de vragen van anderen. 

Voor ondernemers die Instagram al inzetten voor hun bedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met Instagram bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat.

Niet geschikt wanneer ondernemers niet willen leren. Ondernemers die nu al zeggen dat video (Instastories, Reels, IGTV) niet zinvol is voor hun bedrijf. Dat is het wel namelijk. En als je liever alles zelf uitzoekt dan ben je hier ook niet aan het juiste adres.

Het programma met coaching van mij duurt 3 maanden. Daarna heb je nog 3 maanden toegang tot alle modules van het online programma. De Facebookgroep en mijn begeleiding vervalt na 3 maanden.

Wanneer jij twijfelt of je het nu wel goed doet of ervan overtuigd bent dat je er meer uit kunt halen, dan is dit echt iets voor jou. Ik leer je alles rondom Instagram strategisch in te zetten voor jouw bedrijf. Ik heb mijn bedrijf ook groot gemaakt via Instagram. Jij bent degene die het moet doen. Ik geef je alle handvatten om het te doen en je hebt een stok achter de deur.

Ja zeker! Er zijn veel ondernemers die ingestapt zijn terwijl ze al veel met Instagram doen. De redenen zijn uiteenlopend. Sommigen geven aan meer uit Instagram te willen halen. Sommigen doen het vooral omdat ze het gevoel hebben losse flodders te schieten. Anderen willen vooral die strategie en leren lanceren. Anderen willen minder tijd besteden op Instagram, omdat ze er dagelijkst te vinden zijn en dat niet willen.

Ieder kwartaal start een nieuwe groep met begeleiding. Als je het nú nodig hebt, waarom zou je dan wachten tot een ander moment?

Hmm.. wellicht zijn er dingen die nog niet heel duidelijk zijn. Misschien loop je nog rond met vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@angelalodder.nl zodat ik je kan helpen. Eerlijk is eerlijk: het kan zijn dat het nog niet voor jou is. Geen probleem, maar blijft niet met je vragen of die beren zitten 😉 Of maak hier je afspraak met mij om vrijblijvend te bellen. Of schrijf je hieronder alvast in voor de wachtlijst.

Veel ondernemers hebben hun ideale klant al staan. Dat is logisch, omdat je niet voor niets een bedrijf hebt. Ik focus mij vooral op wat zich afspeelt in het hoofd van jouw ideale klant in combinatie met neuromarketing. Dus hoe het brein van je klant werkt. Voor de ondernemers die hun ideale klant nog niet helder hebben of deze nog eens willen doorlopen, is er wel een extra video met werkboek daarover. Die ene video kun jij dan skippen.

Goede vraag! De Facebookgroep is het korte lijntje met mij. Dat is de plek waar je al je vragen kunt stellen en ik beantwoord ze. Het is ook de plek waar je feedback kunt krijgen van mij op de modules die je hebt doorlopen. Wanneer jij vastloopt, sta ik naast je om je te helpen. Daarnaast vind je daar de andere ondernemers die ook hun vragen stellen. Een vraag die jij misschien niet had en toch fijn dat iemand anders hem stelt. Daar leer je van. Zo’n groep is heel waardevol.

Een keer in de twee weken is er een Q&A. In de groep komt een plek waar je die vragen specifiek voor de Q&A kunt stellen. Ik beantwoord de vragen nog steeds los in de groep ook. Ik wil namelijk voorkomen dat je twee weken rondloopt met een vraag.

De masterclasses zijn extra. Je krijgt er van mij 4. En je krijgt 4 exclusieve masterclasses van experts die een toevoeging zijn voor jouw bedrijf.

Snap ik. Ik begeleid je echt. Ik sta letterlijk naast je. Ik denk mee voor jouw bedrijf. Niks geen standaard, want jij en jouw bedrijf zijn niet standaard. Een grafisch vormgever vraagt iets anders dan een fotograaf. Dat maakt dit programma zo anders. Je volgt de modules zelf en hebt mij wanneer je vastloopt, feedback wil of wat dan ook. In de masterclasses gaan we actief met elkaar aan de slag.

Ik zou ervoor kunnen kiezen om dit programma ook los te verkopen zonder mijn hulp. Dat ga ik niet doen, omdat ik daar niet in geloof. Een aantal modules kun je zeker zelf volgen, daar heb je mij niet voor nodig. Denk aan de module rondom hashtags of mindset. Er zijn ook modules waar het fijn is om mij in te schakelen om met je mee te denken. Het toepassen op jouw bedrijf is vaak de uitdaging en daar help ik je bij.

Meld je aan voor de wachtlijst

Scroll naar top