Boost je Instastrategie Programma

Je vindt Instagram leuk om in te zetten voor je bedrijf. Je bent zichtbaar in de Stories, plaats berichten en je hebt je ook gewaagd aan Reels. Je wil meer klanten en meer tijd besteden is niet de oplossing. Meer diepgang is onder andere nodig. Maar hoe?

Ik zie wat je doet

Je hebt je stinkende best gedaan op die Storiereeks. Je hebt nagedacht over dat begin, een midden en een eind. Er zit zelfs de bekende call-to-action in. Je schrijft je berichten. Werkt vanuit een contentplan en het is stil.

Dat wat je doet, komt niet volledig aan. Antwoorden blijven uit. De stemmen op de poll aardig stil. Je doet toch echt wat je anderen ook ziet doen. En belangrijker nog:  waar blijven die verkopen? Waarom werkt het niet?!

Je vergeet één belangrijk spil voor Instagram. Dat ben jij. Jouw energie dat is wat ik wil voelen. Jouw visie op jouw expertise. Zelfs, of eigenlijk juist, als deze afwijkt van 90% van de anderen in jouw branche. 

Je bent niet 13 in een dozijn. Dat wil je ook niet zijn. Jij bent jezelf en dát zorgt voor een aantrekkingskracht. En ook stoot je daarmee mensen af😏 De oplossing zit in het vinden van volgers die de potentie hebben om jouw klant te worden. En dat dus ook worden. En de enige die daar voor kan zorgen ben jij. Jij met jouw eigen stem, visie en energie.

Om succesvol te zijn op Instagram heb je een strategie nodig. Geen kopie van een ander, niet met allemaal trucjes, maar één die perfect bij jou en je bedrijf past.” 

Instagram inzetten onder jouw eigen voorwaarden, zodat Instagram niet je hele leven in beslag neemt. Ik weet namelijk hoe dat voelt. Het is niet nodig, het kan anders! Instagram is ondersteunend voor je bedrijf en je bedrijf aan je leven. Ik gun jou een strategie die bij jouw leven en bedrijf past.

Allemaal zodat jij met rust, focus, structuur en zelfvertrouwen Instagram inzet. 

Hier loop je voortdurend tegenaan

Dit is wat deze 6 maanden je opleveren!

Oké even praktisch, wat gaan we nu precies doen?

Online leeromgeving

Je volgt de 10 modules (bestaande uit meerdere lessen) zelfstandig in de leeromgeving van de Instamarketingacademie. Alle modules staan al open. Bij iedere module zit een opdracht, werkboek en/of achtergrondinformatie. In totaal heb je 6 maanden toegang tot alle modules.

LIVE Q&A’S EN AANVULLENDE MASTERCLASSES

Iedere maand vindt er een live Q&A met mij plaats via Zoom. Deze kun je altijd terugkijken in de vorm van een video of een podcast. En iedere maand vlieg ik een expert in op andere gebieden die te maken hebben met groeien met jouw bedrijf.

PERSOONLIJKE begeleiding VAN MIJ in de online community

Ik wil jou echt verder helpen aan een passende strategie voor jouw bedrijf. Dus ontvang je van mij persoonlijk feedback op ALLE stukken die je in jouw eigen drive map hebt staan. Ik beantwoord alle vragen die je hebt. Daarnaast kun je je iedere maand 1 x inschrijven voor feedback op jouw gemaakte stories.

Ik ben er voor jou in die 6 maanden! Ik sta naast je om je te helpen. Het is mijn doel dat jij Instagram strategisch kunt inzetten voor jouw bedrijf. Dit programma is speciaal voor ondernemers die echt door willen pakken met Instagram. Die ervan overtuigd zijn dat Instagram hen gaat helpen aan (meer) klanten en dus meer omzet. We werken in een groep, omdat werken met gelijkgestemde ondernemers je daadwerkelijk verder brengt. 

Ben je klaar om het op jouw manier te doen?

Wat heb jij nodig om klanten uit Instagram te halen?

Hieronder vind je globaal de informatie die aan bod komt in de modules. Iedere module bestaat uit meerdere korte lessen. Je doet dit zelfstandig in de online leeromgeving. Je doet het niet alleen, want ik sta naast je in die 6 maanden samen met gelijkgestemde ondernemers.

Module 1 | Compleet jezelf zijn

Wie ben je? Waar sta je voor? Wat draag je uit? Wat wil je bereiken? Wat deel je wel en niet online en weet je ook welke overtuigingen je hebt. Hoe ben jij echt jouw authentieke zelf?

Module 2 | In het hoofd van je ideale klant

Jouw ideale klant heb je voor je. Top, maar weet je ook wat er nodig is om hen te triggeren? Hoe je de aandacht weet te behouden? Hoe je hen in actiestand weet te krijgen? We duiken in de neuromarketing.

Module 3 | De volgersreis

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Module 4 | Hashtags en hashtagonderzoek

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Module 5 | Content

Mijn ultieme contentmappingsysteem leer ik je. Dit is dé hack die je wilt hebben. Met dit systeem maak jij moeiteloos content voor je volgers. Dit giet jij met gemak in jouw eigen contentplan waar we samen aan werken met een exlusieve contentbrainstormsessie met mij.

Module 6 | Verkopen & lanceren

Hoe verkoop je via Instagram? En hoe lanceer je nu via Instagram? Hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten? Wat doe je wel en wat doe je niet. Hoeveel tijd trek je er voor uit? Hoe maak je een lanceringsplan? Kortom alle ins en outs om jouw strategie te bouwen

Module 7 | Jouw feed

Een verhaal vertellen, je volgers meenemen in je dag, laten zien welke expertise je hebt enzovoorts. De look en feel. Kickass content schrijven en hoe doe je dat zonder inspiratie? En die Instagram Gidsen zijn dé uitkomst om veel facetten van je bedrijf te laten zien.

Module 8 |

Video is anno nu niet weg te denken. Dit is de ultieme manier om jouw ideale klant met jou kennis te laten maken. Alle soorten video rondom Instagram komt voorbij. Ik neem je mee in dit hele proces, zodat jouw volger de aandacht erbij houdt.

Module 9 | Instagram Stories

De plek waar je daadwerkelijk de interactie met jouw volgers aangaat. De manier waar jij echt jezelf laat zien en jouw expertise claimt. Met energie, overtuiging en fun zet jij Instagram Stories als geen ander in.

Module 10 | JE EIGEN STRATEGIE

Jij bent in staat om jouw contentstrategie te maken, uit te voeren (contentplan) en bij te stellen. Je weet exact hoe je je statistieken uitleest en hoe je daarop kunt sturen.

Honderden ondernemers werkten al met mij

Boost je Instastrategie Programma

997 In 1 keer of in termijnen met toeslag
 • Uitgebreide modules met video's, podcasts, werkboeken en opdrachten.
 • Een half jaar toegang tot het online-programma
 • 6 maanden lang toegang tot de community
 • 6 maanden de mogelijkheid om al jouw vragen aan mij te stellen
 • 6 maanden de mogelijkheid om feedback te vragen op jouw gemaakte opdrachten
 • Iedere donderdag een exclusieve live met Angela in de community
 • Maandelijkse masterclass van gastsprekers
 • Maandelijks live Q&A's met Angela
 • Inschrijven voor feedback op jouw gemaakte Stories
Populair

Boost je Instastrategie Programma VIP

1597 In 1 keer of in termijnen met toeslag​
 • Uitgebreide modules met video's, podcasts, werkboeken en opdrachten.
 • 6 maanden toegang tot het online-programma
 • 6 maanden lang toegang tot de community
 • 6 maanden de mogelijkheid om al jouw vragen aan mij te stellen
 • 6 maanden de mogelijkheid om feedback te vragen op jouw gemaakte opdrachten
 • Iedere donderdag een exclusieve live met Angela in de community
 • Maandelijkse masterclass van gastsprekers
 • Maandelijks live Q&A's met Angela
 • Inschrijven voor feedback op jouw gemaakte Stories
 • Maandelijkse 1:1 coachingssessie met Angela van 45 minuten

FAQ

Ik heb zelf op verschillende manieren ervaren hoe waardevol een groep is. Samen kom je echt veel verder en je krijgt er veel energie van. Daarnaast leer je veel van de vragen van anderen. 

Belangrijk: vanaf 10 januari start de begeleiding van mij in de community en gaan de 6 maanden pas in. De investering is tot die tijd 847 euro exclusief btw of in 3 termijnen van 300 euro exclusief btw. Daarna wordt het 997 euro exclusief btw of 3 termijnen van 350 euro exclusief btw. 

Voor ondernemers die Instagram al inzetten voor hun bedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met Instagram bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat.

Niet geschikt wanneer ondernemers niet willen leren. Ondernemers die nu al zeggen dat video (Instastories, Reels, IGTV) niet zinvol is voor hun bedrijf. Dat is het wel namelijk. En als je liever alles zelf uitzoekt dan ben je hier ook niet aan het juiste adres.

Het programma met coaching van mij duurt 6 maanden. Dit geldt voor de toegang tot de modules en tot de community, de plek waar je mij vindt voor jouw vragen en feedback.

Wanneer jij twijfelt of je het nu wel goed doet of ervan overtuigd bent dat je er meer uit kunt halen, dan is dit echt iets voor jou. Ik leer je alles rondom Instagram strategisch in te zetten voor jouw bedrijf. Ik heb mijn bedrijf ook groot gemaakt via Instagram. Jij bent degene die het moet doen. Ik geef je alle handvatten om het te doen en je hebt een stok achter de deur.

Ja zeker! Er zijn veel ondernemers die ingestapt zijn terwijl ze al veel met Instagram doen. De redenen zijn uiteenlopend. Sommigen geven aan meer uit Instagram te willen halen. Sommigen doen het vooral omdat ze het gevoel hebben losse flodders te schieten. Anderen willen vooral die strategie en leren lanceren. Anderen willen minder tijd besteden op Instagram, omdat ze er dagelijkst te vinden zijn en dat niet willen.

Je kunt dit programma op ieder moment volgen.  Er is een groep met gelijkgestemde ondernemers waar je bijkomt. Hoe ver zij zijn, maakt niets uit. Het is jouw eigen reis binnen de groep met mijn begeleiding.

Veel ondernemers hebben hun ideale klant al staan. Dat is logisch, omdat je niet voor niets een bedrijf hebt. Ik focus mij vooral op wat zich afspeelt in het hoofd van jouw ideale klant in combinatie met neuromarketing. Dus hoe het brein van je klant werkt. Voor de ondernemers die hun ideale klant nog niet helder hebben of deze nog eens willen doorlopen, is er wel een extra video met werkboek daarover. Die ene video kun jij dan skippen.

Goede vraag! De community is een Facebookgroep en het korte lijntje met mij. Dat is de plek waar je al je vragen kunt stellen en ik beantwoord ze. Het is ook de plek waar je feedback kunt krijgen van mij op de modules die je hebt doorlopen. Wanneer jij vastloopt, sta ik naast je om je te helpen. Daarnaast vind je daar de andere ondernemers die ook hun vragen stellen. Een vraag die jij misschien niet had en toch fijn dat iemand anders hem stelt. Daar leer je van. Zo’n groep is heel waardevol.

Een keer in de maand is er een Q&A. Je ontvangt vanzelf in je mailbox een e-mail met de mogelijkheid om via een formulier je vragen te stellen. Tijdens de Q&A pak ik die erbij. Ik beantwoord de vragen ook nog steeds los in de groep ook. Ik wil namelijk voorkomen dat je een maand met een vraag rondloopt.

De gastmasterclasses zijn extra. Je krijgt er iedere maand 1. Dit zijn masterclasses van experts die een toevoeging zijn voor jouw bedrijf.

Snap ik. Ik begeleid je echt. Ik sta letterlijk naast je. Ik denk mee voor jouw bedrijf. Niks geen standaard, want jij en jouw bedrijf zijn niet standaard. Een grafisch vormgever vraagt iets anders dan een fotograaf. Dat maakt dit programma zo anders. Je volgt de modules zelf en hebt mij wanneer je vastloopt, feedback wil of wat dan ook.

Ik zou ervoor kunnen kiezen om dit programma ook los te verkopen zonder mijn hulp. Dat ga ik niet doen, omdat ik daar niet in geloof. Een aantal modules kun je zeker zelf volgen, daar heb je mij niet voor nodig. Denk aan de module rondom hashtags of mindset. Er zijn ook modules waar het fijn is om mij in te schakelen om met je mee te denken. Het toepassen op jouw bedrijf is vaak de uitdaging en daar help ik je bij.

Hmm.. wellicht zijn er dingen die nog niet heel duidelijk zijn. Misschien loop je nog rond met vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@angelalodder.nl zodat ik je kan helpen. Eerlijk is eerlijk: het kan zijn dat het nog niet voor jou is. Geen probleem, maar blijft niet met je vragen of die beren zitten 😉 Of maak hier je afspraak met mij om vrijblijvend te bellen.

Wat zeg je ervan?

Scroll naar top