De 24 dagen zitten erop!

De vraag aan jou is: wat nu?

Deze Adventskalender was een voorproefje. In mijn Instamarketing Adventskalender ga je actief aan de slag. Ik zou het te gek vinden om daarin met je te mogen werken. 

Want ja het is een programma dat je zelf volgt. En er zit altijd een 1:1 bij van 30 minuten.

Besluit jij vanuit de Adventskalender om mee te doen, dan is het een 1:1 van 45 minuten. En op 8 januari om 13:00 uur is er een live Q&A wanneer jij instapt.

En vanaf 11 januari tot en met 26 januari is er twee weken whatsappsupport in de groep. De plek waar ik met je meedenk. 

Op 23 januari doen we nogmaals een Q&A.

Klik hier om meteen je plek te claimen voor 75 euro per maand (4 termijnen) of betaal in 1 keer 297 euro!

Video

Hier vind je alle dagen van de adventskalender op rij. Op 6 januari gaat deze pagina offline. Tot die tijd vind je hier alles terug. Op 6 januari ontvang je overigens ook eenmalig een mail met alle linkjes naar al die mails. Zo houd je ze in je bezit 😉  Dus schrijf je niet uit, want dan ontvang je die mail niet.

Hieronder vind je de showcase met de videoopnames (ik heb geen sheets) en de audio opnames van de strategiesessie op 14 december 2023 en de Q&A op 21 december. Het wachtwoord werkt pas vanaf 14 december. Het wachtwoord is: adventkalender2023

1 tot en met 24 december

Hieronder vind je de links naar de content van de Instamarketing Adventkalender. Er zit vertraging op deze pagina. Uiterlijk 9:00 uur in de ochtend vind je de dag hier. Dit moet namelijk handmatig ingevuld worden 😉 Klik erop en je wordt doorgeleid naar de mail van die dag. Alleen de dagen die al geweest zijn, hebben een link.

Scroll naar boven