Consistent en effectief online met de Content Strategie Planning

Loop jij vast bij het bedenken van content die aansluit bij jouw doelen? Schiet je toch regelmatig van die losse flodders op je online marketingkanalen en ben je op zoek naar meer structuur?  Heb jij iemand nodig die jouw stok achter de deur is, zodat die content niet verstofd? Wil jij iemand die bedreven is in Contentmarketing en begrijpt wat jouw ideale klanten interessant vinden? Dan heb jij mijn Content Strategie Planning nodig.

Dit is voor de ondernemer die het liefst een kant en klare planning heeft voor haar marketingkanalen. Die haar ideale klant helder heeft. Die al volop inzet op content op verschillende kanalen en daar verschillende invalshoeken voor wil.  Want jij weet als geen ander dat je content niet op alle kanalen hetzelfde moet zijn. Dan verlies je de aandacht van je potentiële klanten. 

Wat is het resultaat?

Met 2 sessies van 1,5 uur  heb jij jouw contentplan staan voor 3 maanden. We werken aan de hand van mijn contentmappingsysteem. Content die past bij wie jij bent, waar jouw potentiële klanten naar snakken én dat opbouwt naar jouw doelen die maand. Wil je lanceren? Wil je een x aantal verkopen realiseren? Hier stemmen we jouw content op af. Je krijgt een kant en klaar overzicht waar je per week ziet wat er waar online gaat komen. Je kiest 4 marketingkanalen uit. Denk aan je Instagram, LinkedIn, Podcast en e-mailmarketing. Het enige dat jij moet doen? Het contentplan uitvoeren!

Vervolgens neem ik 3 stukken door die je bij mij mag aanleveren. Denk aan een Reel, een Instagrambericht en een nieuwsbrief. Aan jou de keuze.

Hoe werkt het?

Jij hoeft de komende 3 maanden de content alleen nog te maken. Je weet zeker dat je geen losse flodders schiet en dat alle content leidt naar het aanbod dat je hebt.

Yes, dit wil ik!

Druk op de knop hierboven om te boeken en maak van je content prioriteit. De investering is 397 euro exclusief btw. 

Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail naar info@angelalodder.nl

Scroll naar boven
Scroll naar top