Continu nieuwe warme leads en klanten door jouw converterende contentmarketingmachine

Er komt niet consistent content uit je vingers

En dat irriteert je mateloos.

Je bent ontzettend goed in wat je doet en je snapt maar niet waarom mensen niet aangaan op je content. Je vraagt je af hoe je ervoor kunt zorgen dat er wel wordt gereageerd op een social media bericht. Je wil weten hoe er wel wordt geklikt op die ene link in je mail.

En als er dan al geklikt wordt, blijft het muisstil. Of het blijft stiller dan je zou willen.
Je hebt je vast weleens afgevraagd hoe ondernemer (vul maar een naam in) het voor elkaar krijgt om zo gestructureerd en gefocust te zijn in die content. En dat het ook iedere keer die klanten oplevert.

Daar is maar 1 antwoord op. Ontwikkel je eigen converterende content canvas, zoals ik ook heb gedaan.


Jouw eigen marketingmachine die voor je werkt. Niet alleen voor nu, juist ook voor de toekomst.

Je mindset en content zijn nog geen vrienden

Jij weet heel goed dat het nodig is om tijd en energie te steken in je marketing en sales. En dat doe je ook, maar het loopt niet zoals je wil.

Te vaak bedenk je excuses of weet je gewoon niet hoe je het voor elkaar moet krijgen. De ene week gaat dat beter dan de andere week. 

Wanneer je vol zit met klanten, ligt je focus vooral daar. En je vindt het ook leuk om bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe diensten. Daar krijg je energie van.

En je content? Daar krijg je alles behalve energie van.

Je weet heel goed dat jouw content doorlopend voor klanten kan zorgen. Maar op dit moment schuif je het vaak voor je uit. Je hebt al van alles geprobeerd, alleen je mist een systeem.

Het ene moment zit je er lekker in en plaats je aan één stuk door vanuit een fijne flow. En het andere moment ben je al een tijd veel minder zichtbaar, want ja het kwam er niet van.

Je had een spoedklus voor een klant. Je kind kon je ziek uit school ophalen. Je hebt een onrealistische planning gemaakt. Je hebt net iets te lang op Threads gezeten of op Instagram gescrolled.

Had je nu maar prioriteit gemaakt van je content.

Jij wil een continue klantenstroom dankzij je content

Stel jezelf eens voor: je hebt een hele reeks aan berichten klaar staan voor Instagram en terwijl je bezig bent met het inplannen van je podcasts, krijg je een reactie op je mailtje van vanmorgen.

Iemand die wil kennismaken of je (gloednieuwe) dienst meteen heeft gekocht.

Inmiddels staan je podcasts gepland en is alle stress rondom je content verdwenen. Eindelijk ademhalen en in alle rust je thee of koffie drinken.

Je kijkt in je statistieken en ziet dat je content eindelijk doet wat het moet doen, je ideale klant bereiken én ze klant maken.

En ja, je bankrekening ziet er ook een stuk vrolijker uit dan voorheen. Eindelijk is het behalen van je omzetdoelen een leuke bezigheid in plaats van een blok aan je been waar je liever niet naar kijkt.

Je contentmarketingmachine werkt en jij weet precies aan welke knoppen je moet draaien, zodat het blijft werken.

Converterend Content Canvas

In mijn exclusieve programma van 15 weken doorloop jij de stappen die nodig zijn zodat content bedenken en creëren geen probleem meer is. Je voert geen discussies meer met jezelf. Je hebt aan het eind een eigen canvas die naadloos aansluit bij jou en je bedrijf. Jouw manier om steeds weer converterende content te maken die je maandelijkse nieuwe klanten oplevert.

In dit traject leer je de CCC-methode

Converterend is het uitgangspunt van de stappen die je gaat zetten in jouw plannen voor die consistente stroom aan klanten

De manier hoe jij klanten gaat bereiken is met content die jouw ideale klant aanspreekt. Daar duik je helemaal in.

Je bouwt aan een canvas waar jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee kunt werken. Ofwel je bouwt aan jouw eigen contentmarketingmachine.

Dit kun je verwachten

1:1 begeleiding
Samen gaan we ervoor zorgen dat er een content canvas voor jouw bedrijf gemaakt wordt, wat bij jou past. Jouw eigen contentmarketingmachine, zodat dit volledig geïntegreerd is in jouw bedrijf. Dat doe je onder begeleiding van mij. Simpelweg omdat ik met al mijn jaren kennis en ervaring weet hoe jij je dit eigen kunt maken. 

De kracht van de groep
Van elkaar kun je leren en hoe fijn dat je allemaal in hetzelfde schuitje zit. En dat niet alleen. We kunnen elkaar helpen om écht stappen te gaan zetten. We zijn elkaars stok achter de deur.

Livedagen
Tijdens de 2 volledig verzorgde livedagen (data worden nog bepaald) gaan we actief aan de slag met het creëren van jouw converterende content. Denk aan het schrijven van je teksten. Het uitwerken van Reels scripts of zelfs het creëren van Reels. Je werkt aan dat wat voor jou nodig is en ik loop rond om jou daarbij te helpen. 

Online sessies
In de online sessies staat jouw contentmarketingmachine centraal. We gaan het hebben over uitdagingen waar jij tegenaan loopt en ik denk mee over hoe jij je verkoopdoelen kunt behalen.

Instamarketing Programma
Je krijgt toegang tot mijn online programma, zodat jij zelfstandig de basis kunt neerzetten. Je vindt hier korte video’s zonder fluff, waardoor jij in no-time alles kunt verwerken in jouw converterende content canvas.

Dit is wat je krijgt

Voor de tweede ronde wordt de investering nog bepaald op basis van de ervaringen uit de eerste ronde.

Heb je het Instamarketing Programma al gedaan / doe je dat op dit moment? Dan ontvang jij je persoonlijke kortingscode omdat je IMP al hebt gedaan.

Betalen in 4 termijnen is mogelijk.

Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar.

Herken jij je hier in?​

@elementsbridal
Lees verder
Vijf sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Het beste programma als je Insta goed wil gaan inzetten voor je bedrijf. Sta voor stap maak je je eigen contentplan en strategie die helemaal uniek zijn voor jou. Ik heb niet meer het idee van “ik doe maar wat” en dat geeft rust en overzicht. Het is de investering meer dan waard!
John Doe
John Doe@daniellerijks
Lees verder
Ik wilde handreikingen voor een strategie die passend is bij mij. Het programma gaat eigenlijk over instagram, maar je kunt de geleerde strategieën veel breder trekken. Ik heb nu veel meer inzicht in hoe ik iets moet brengen en ook wat ik moet delen. Een echte aanrader om op jouw manier zichtbaar te zijn op je socials!
@corrinne_prachtigaandachtig
Lees verder
Ik kan door de strategie heel eenvoudig terugpakken op een goede structuur voor mijn online werkzaamheden, want we hebben het ook meteen doorgetrokken naar andere kanalen binnen mijn bedrijf. De coachsessie van Angela tijdens het programma was enorm waardevol! Het traject was voor mij een typisch geval van 'had ik eerder moeten doen'.

FAQ

We starten op 15 februari met een kick-off en en we eindigen met een afsluitende call op 31 mei.

Het is een combinatie van 1:1 en groepscoaching. Ik geloof namelijk dat de kracht van de groep heel motiverend werkt.

Nee dat hoeft niet. Je kunt starten met 1 kanaal en dat tijdens het traject of later uitbreiden wanneer je dat wil.

Ja zeker! Daar gaan we dan samen aan bouwen. 

De investering is nu 1497 euro exclusief btw. In het najaar start een tweede ronde voor minimaal 1997 euro exclusief btw.

Dat is aan jou. Jij kent je eigen bedrijf het beste. Vanuit dit canvas kan een andere partij ook werken.

Dat ligt eraan wat jouw team doet binnen jouw content. Daarover kunnen we het beste even contact hebben.

Daarin heb jij persoonlijk begeleiding van mij. Je kunt mij op mijn werkdagen (ma, di, do, vrij) bereiken. Jij stelt een zo concreet mogelijke vraag waar je van mij antwoord op krijgt. Ik ben jouw sparringspartner.

Daarnaast is er dus een groepswhatsapp waar de anderen ook in zitten. Daar kun je niet op reageren. Daar deel ik inzichten, lessen of geef ik de groep een figuurlijke schop onder hun kont 😉

Hmm.. wellicht zijn er dingen die nog niet heel duidelijk zijn. Misschien loop je nog rond met vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@angelalodder.nl zodat ik je kan helpen. Eerlijk is eerlijk: het kan zijn dat het nog niet voor jou is. Geen probleem, maar blijft niet met je vragen of die beren zitten 😉 Of maak hier je afspraak met mij om vrijblijvend te bellen.

De keuze is aan jou

Je weet nu alles wat je moet weten over het Converterend Content Canvas. Nu hoef je nog maar één ding te doen en dat is ontdekken of dit de volgende stap is die jij moet zetten.

Daarbij ga ik je helpen.

Om zeker te weten dat dit traject past bij de fase van jouw onderneming heb ik een paar vragen voor jou. De reden hiervoor is om er 100% zeker van te zijn dat jij alles uit je investering gaat halen.

Stuur me een DM via Instagram en dan hebben we het erover.

Scroll naar boven