Dag 1 – Adventskalender

Wat zijn jouw gedachten met betrekking tot Instagram? Vind je het leuk? Voelt het zwaar? Geloof je niet dat je er omzet uit kan halen? Kost het je teveel tijd? Het is interessant om hier eens over na te denken. Want hoe jij denkt over Instagram bepaalt ook hoe jij op dit platform komt opdagen.


Het bepaalt onder andere of je wel of geen klanten haalt uit Instagram. Want wanneer jij snel klanten uit Instagram wil halen, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik ga ervoor dat jij op de lange termijn ook nog klanten haalt uit Instagram. Daar heb je namelijk echt iets aan. Een quick fix helpt je niet, een strategie wel.


Daarom is het zo belangrijk dat je niet kijkt naar die ander die hetzelfde lijkt te doen als jij. En ik zeg bewust “lijkt”, omdat niemand is zoals jij. Er zijn duizenden Instagramexperts en toch is er niemand die lijkt op mij. Die exact hetzelfde Instamarketing Programma heeft. Ik neem al mijn ervaring en kennis als marketing- en communicatieadviseur mee en dat is veel kan ik je zeggen. En lieve ondernemer dat geldt ook voor jouw expertise.


Dus stop vanaf nu met het kijken naar anderen. Jezelf te vergelijken met anderen. Je wil helemaal niet zijn zoals die ander. Door je focus op die ander te leggen, maakt dat jij de focus niet op jezelf hebt. En laat nu juist daar de focus mogen liggen. Op jezelf en op die potentiële ideale klant. Op al die volgers die jou hebben gevonden om jouw expertise en om wie jij bent. Of je nu 50, 736, 2987 of 8267 volgers hebt op dit moment. Wees dankbaar voor ieder van hen! Het zijn geen nummers, het zijn mensen. Mensen die van jou willen leren. Mensen die een product willen kopen van jou. Ze volgen je niet voor niets.


Je gaat vandaag aan de slag met je mindset op Instagram, zodat je inzicht hebt in waar je aan mag werken de komende tijd. Pak pen en papier, zet een rustig muziekje op en noteer alle gedachten die je hebt over Instagram. Heb daar ook geen oordeel op. Het is slechts een gedachte waar je aan mag werken. Jij bepaalt of je ernaar handelt of niet.


Onthoud dat jij aan zet bent. Ik kan het niet voor je doen, ik sta naast je om je te helpen.


Liefs

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

plaats een reactie

Scroll naar boven
Scroll naar top