Dag 10 – Adventskalender

Vandaag heb ik weer een besloten podcast voor je. Eentje die gaat over iets dat heel veel ondernemers vergeten. Ook iets waarvan veel ondernemers zeggen: “Ja maar hele grote accounts doen het ook.” Veel luisterplezier!

Zoals je weet start op 23 januari start het Instamarketing Programma (klik hier) met mijn coaching. Dit is voor de ondernemer die door wil pakken in zijn of haar strategie op Instagram. (klik hier voor alle informatie). Of je nu wel of niet instapt in mijn programma is aan jou. Ik wil je helpen een keuze te maken en deze adventskalender is daar onderdeel van. Het helpt jou te werken aan een strategie. Ik geef je steeds stukjes, zodat jij ermee aan de slag kunt. Anderzijds laat ik je proeven hoe mijn coaching is doordat je mijn feedback kunt inschakelen op bepaalde momenten in deze e-mails. Je voelt zelf aan of Instagram marketing een thema mag zijn in het eerste kwartaal van 2023.

Weet dat wanneer je nu instapt je al direct toegang krijgt tot het programma. Dat kost je niets extra’s. Het bedrag blijft 777 euro exclusief btw en kun je 3 termijnen betalen. De eerste termijn voldoe je dan deze maand. Je kunt vervolgens met alle modules aan de slag (ze staan allemaal open) én dat geeft je een behoorlijke voorsprong. Vanaf 23 januari start de coaching dan echt en heb je mij aan je zijde en een groep fantastische ondernemers. Tot en met 16 januari gelden de gewone bonussen. Kreeg je dagelijks e-mails vanuit de adventskalender? Dan heb je nog extra bonussen waar ik je over gemaild heb.

Je mag mij altijd mailen of een DM sturen op Instagram @instamarketingacademie als je vragen hebt. Je kunt ook een gratis kennismakingsgesprek inplannen (dat doe je hier. Dit jaar heb ik alleen nog plek op 29 en 30 december). Ik ben ook eerlijk als ik denk dat het programma niets voor jou is. Ook als dit wel zo is 😉 Ik haal nooit iemand over, omdat ik wil dat iemand zelf een keuze maakt. Ik help je gewoon met “ja” of “nee” zeggen.


Liefs

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

plaats een reactie

Scroll naar boven
Scroll naar top