Dag 24 – Adventskalender

Ik  heb in de afgelopen 3 weken ontzettend veel vragen binnen gekregen via de mail, het formulier en in de DM. Hieronder vind je een overzicht van de vragen en vanaf welk aantal minuten de vraag aan bod komt:

Beluister hier de podcast.

 1. Ik vind er helemaal niks aan om content te maken. Hoe kan ik ervoor zorgen dat het leuker wordt?
 2. Wat is volgens jou een goede balans tussen Posts, Stories en Reels?
 3. Ik zie veel mensen posts plaatsen en dan vervolgens diezelfde post ‘vertellen’ via stories. Raad je dat aan of niet? En wanneer wel/niet? 
 4. Hoe vind je trending music voor bij je Reels?
 5. Hoe zorg je voor steeds weer inspiratie?
 6. Wat is waardevol om te delen?
 7. Wat zijn hashtags van de zwarte lijst?
 8. Wat is volgens jou een goede balans tussen personal branding en sales?
 9. Heb je specifieke tips voor kledingwebshops?
 10. Hoe kan ik beter worden in sales?
 11. Ik vind het lastig om te zorgen voor 1 call to action. Heb je een tip om dit goed af te wisselen en in te zetten?
 12. Is het nodig om hashtags in je stories te plaatsen? En heb je verder nog tips over hashtags die je niet vaak hoort?
 13.  Als ik stories maak is de inspiratie snel op. Ik verschuil me dan achter smoesjes als: “Ik doe dit maar 3,5 dag per week, dus hoeveel kan ik nou echt laten zien of vertellen.”
 14. Wat heb je nodig voor succesvolle Instagram advertenties?
 15. Hoeveel tijd per week heb je minimaal nodig voor goed resultaat?
 16. Welke programma’s/tools zijn onmisbaar in dit proces?
 17. Hoe maak je Reels en speel je het bijvoorbeeld versneld af
 18. Wat is de juiste strategie als het om Instagram gaat?
 19. Kan ik het beste een apart Instagramaccount aanmaken voor de verkoop van producten?
 20. Tips om producten te verkopen via Instagram?
 21. Hoe krijg ik volgers zo ver dat ze een behandeling bij mij willen?
 22. Ik zie de reacties op mijn polls niet altijd terug. Waar zie ik dat?
 23. Wat doe ik fout op Instagram?

Dan was dit toch echt het einde van het de Instamarketing Adventskalender. Dank je wel dat ik je al deze 24 dagen mee mocht nemen in de wereld van Instagram marketing. 

Zoals je weet start op 23 januari start het Instamarketing Programma (klik hier) met mijn coaching. Dit is voor de ondernemer die door wil pakken in zijn of haar strategie op Instagram.  Of je nu wel of niet instapt in mijn programma is aan jou. Ik wil je helpen een keuze te maken en deze adventskalender is daar onderdeel van. Het helpt jou te werken aan een strategie. Ik geef je steeds stukjes, zodat jij ermee aan de slag kunt. Anderzijds laat ik je proeven hoe mijn coaching is doordat je mijn feedback kunt inschakelen op bepaalde momenten in deze e-mails. Je voelt zelf aan of Instagram marketing een thema mag zijn in het eerste kwartaal van 2023. 

Weet dat wanneer je nu instapt je al direct toegang krijgt tot het programma. Dat kost je niets extra’s. Het bedrag blijft 777 euro exclusief btw en kun je in 4 termijnen betalen. De eerste termijn voldoe je dan deze maand. Je kunt vervolgens met alle modules aan de slag (ze staan allemaal open) én dat geeft je een behoorlijke voorsprong. Vanaf 23 januari start de coaching dan echt en heb je mij aan je zijde en een groep fantastische ondernemers. 

Daarnaast krijg je natuurlijk de bonussen die sowieso op de website staan én je krijgt twee extra bonussen die geldig zijn tot 9 januari 2023. Die vind je in de mail wanneer je de dagelijkse mails ontving van de Instamarketing Adventskalender. 

Je mag mij altijd mailen of een DM sturen als je vragen hebt. Je kunt ook een gratis kennismakingsgesprek inplannen (dat doe je hier). Ik ben ook eerlijk als ik denk dat het programma niets voor jou is. Ook als dit wel zo is 😉 Ik haal nooit iemand over, omdat ik wil dat iemand zelf een keuze maakt. Ik help je gewoon met “ja” of “nee” zeggen.

PS) Ga naar deze pagina om een gratis inkijkje in het Instamarketing Programma te krijgen. Vul het wachtwoord: IMP2022 in.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

plaats een reactie

Scroll naar boven
Scroll naar top