Maak een verpletterende indruk op Instagram

Zodat jij  de enige logische keuze bent en meer klanten haalt uit Instagram. Dat is wat ik je ga vertellen op hét Instagram event van de zomer! 

Ze kunnen niet om je heen

🔥 “Ik zie je overal voorbij komen”.
🔥 “Als ik aan X denk, dan denk ik aan jou.”
🔥 “Iedereen zegt dat ik bij jou moet zijn”
🔥 “Ik was op een verjaardag en X zei dat ik naar jou moest”
🔥 “Ik hoor zoveel goede verhalen over jou”
🔥 “Het voelt alsof ik je ken”

Het lijken bijna slechte openingszinnen om jou te overtuigen van mij. Dat zijn het niet. Dit zijn letterlijk voorbeelden die ik in mijn DM en e-mail krijg. Het is exact wat je wil dat jouw potentiële klant zegt. Je wil dat jouw volgers niet om je heen kunnen. Dat ze aan jou denken wanneer ze vastlopen.

 

Impact maken kan niet zonder jezelf te zijn

Natuurlijk wil jij impact maken. Uiteindelijk willen we dat allemaal. Impact staat voor effect, uitwerking en invloed. En dit kun jij ook doen op Instagram. Je weet wel, impact maken op die ene volger die ervoor gekozen heeft om jou te volgen.

Met jouw impact ga jij zorgen voor die belangrijke verandering.

Jouw content gaat voor een effect zorgen bij jouw volger én ideale klant. De content die je uitwerkt gaat jouw klant in beweging brengen. Jij hebt invloed op wat jij online zet en laat zien.

Dat is de IMPACT die jij gaat maken.

Dompel je 1 dag onder in nieuwe
inzichten voor jouw bedrijf

Een tipje van de sluier wat je sowieso gaat ontdekken:

  • De weg die jouw volger bewandelt
  • De invloed van jou op je volgers
  • Veel voorkomende fouten op Insta die gemakkelijk te fixen zijn
  • Hoe ik alle bullshit excuses aan de kant veeg die jou nu tegenhouden om die klanten te krijgen
  • De knoppen waar je op moet drukken om van een volger een klant te maken
En natuurlijk ga je connecten met gelijkgestemde ondernemers! Die gesprekken met elkaar tijdens de koffie, de lunch en de borrel zijn goud. Je voegt weer flink wat vrouwen toe aan je netwerk, want geloof me: je kent lang niet iedereen.
 

Hoe, wat, waar?

Het IMPACT Event is hét event voor ondernemers die meer succes willen op Instagram, maar niet ten koste van alles.  Ben je erbij?

Datum: 27 juni 2024
Locatie: Brouw, aan het strand in Ouddorp
Aanvang: 9:30 uur
Afsluiting: 17:00 uur
Dresscode: Kom als jezelf

Je krijgt als naslagwerk van deze dag een te gekke digitale tekening die door Claartje van Tekenenwerkt live wordt gemaakt tijdens het event.

voor 149,- exclusief btw voor de gehele dag inclusief heerlijke lunch & borrel. Tijdens dit event worden foto’s gemaakt.

Adres: Brouwersdam Buitenzijde 20, Strandpaviljoen Brouw, Strandpaal 15, 3253 MM Ouddorp. GRATIS PARKEREN.

FAQ

Het event is op donderdag 27 juni bij Strandpaviljoen Brouw in Ouddorp.

Voor ondernemers die zich aangesproken voelen na het lezen van deze pagina. Je hoeft niet te doen aan voorwaarden. Iedereen is welkom. 

Er komt namelijk een mix van ondernemers. Ondernemers die al tonnen draaien. Ondernemers die enorm aan het groeien zijn met hun bedrijf. En er komen ook ondernemers die onlangs gestart zijn of een tijdje bezig zijn.

In verband met het doorgeven van de definitieve aantallen én alle dieet- en allergiewensen, kun je een ticket kopen tot en met 13 juni.

Ja die is er! Claartje van Tekenenwerkt komt tijdens mijn event live tekenen! Je ontvangt de digitale tekening na het event in je mailbox.

Ja dat kan! Het is een vrij toeristische omgeving, dus wacht niet te lang. Kijk naar Ouddorp, Renesse en Scharendijke. 

Nee. Ik wil dat je komt zoals jij bent. Kleding waarin jij je lekker voelt. En ik hoop op een prachtige zonnige dag aan het strand.

Uiteraard, je ziet mij weer 😉 Ik zet je aan, geef je nieuwe inzichten of hernieuwde inzichten. De kans is ook groot dat dingen die dag ineens klikken op vlakken waar het eerder nog niet klikte. Ik zou het wel weten, maar ja dat is wij van wc-eend, adviseren wc-eend.

Dat kan zeker! Je geeft dat namelijk aan mij door via de welkomst e-mail na het boeken van je ticket.

De meesten die komen, komen tot nu toe alleen. Het is het perfecte moment om je netwerk te vergroten op deze dag. Ik ben zelf ook vaak alleen gegaan naar events en ik heb daar veel toffe ondernemers ontmoet. Sommigen zijn zelfs vriendinnen geworden!

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan gerust op info@angelalodder.nl

Scroll naar boven