Gratis inkijkje Boost je Instastrategie Programma

Je hebt al vaker gehoord over het Boost je Instastrategie Programma. Eigenlijk ben je ook supernieuwsgierig hoe dat er aan de binnenkant uitziet. Daarnaast ben je benieuwd of het programma bij je past. Lees snel verder, want je kunt gratis een inkijkje in het programma nemen.

Je weet als geen ander dat Instagram een marketingtool is. Dat het een  van de middelen die jouw bedrijf helpt om omzet te genereren. Het gaat je alleen nog niet zo makkelijk af als je zou willen. En stiekem snap je eigenlijk ook niet goed waarom het anderen wel lukt. 

Je bent ervan overtuigd dat Instagram ook voor jou kan werken. Dat je er geen uren aan hoeft te besteden per dag. Maar hoe dan?! Je wil zo graag de code kraken voor jouw bedrijf. Ik kan je helpen in het Boost je Instastrategie Programma (klik voor alle info!). Ik snap dat je niet zomaar investeert. Dat je mij beter wil leren kennen én dat je benieuwd bent hoe dat programma in elkaar steekt. Logisch!

Daarom kun je nu een inkijkje in een stukje van het programma kijken. Helemaal gratis! Je maakt kennis met mij, mijn manier van kennisoverdracht en uitleg hoe het programma werkt met mijn begeleiding.

Dit krijg je in het gratis inkijkje in het Boost je Instastrategie Programma

Ja, ik wil dit gratis inkijkje

FAQ

Ik snap dat je niet zomaar investeert in mijn programma. Het is nodig voor jou om mij beter te leren kennen. Daarnaast ook te ontdekken of deze manier van leren bij jou past in combinatie met mijn begeleiding.

Voor ondernemers die Instagram al inzetten voor hun bedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met Instagram bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat.

Deze modules en lessen zag je niet

Zoals ik al zei: dit was maar het topje van de ijsberg. Er wacht meer op je. In totaal 10 modules:

  • Module 1 – Wie ben je en wat draag je uit. Deze heb je gezien. 
  • Module 2 – In het hoofd van je ideale klant.
  • Module 3 – De volgersreis
  • Module 4 – hashtags en hashtagonderzoek
  • Module 5 – Content
  • Module 6 – verkopen en lanceren
  • Module 7 – Jouw Feed
  • Module 8 – video
  • Module 9 – Instagram Stories
  • Module 10 – Je eigen strategie

Iedere module bevat meerde lessen.  In totaal gaat het om 30 lessen die je in je eigen tempo kunt volgen.  Alles wat er nodig is om jouw eigen strategie te bouwen.Alle modules staan ook al open, zodat je ook alvast de module over verkopen kunt bekijken wanneer je dat wil. Mijn advies is wel om de volgorde aan te houden.

Ja dat kan! Superleuk! Hier vind je alle informatie over het programma en kun je direct instappen. En heb je vragen, dan kun je altijd vrijblijvend een gesprek inplannen in mijn agenda.

Ja zeker! Je leert er altijd iets van. Ik kijk met een aantal zaken echt anders naar Instagram dan andere experts. Zo heeft iedereen zijn eigen manier. Dit inkijkje geeft een klein stukje inzicht daarin. 

Pak jij dat gratis in kijkje?

Scroll naar top