Gratis inkijkje Instamarketing Programma

Tof dat je er bent! Wellicht heb je mij al vaker gehoord over mijn Instamarketing Programma en ben je daarom hier. Of ben je hier omdat je wil leren hoe je ook echt jezelf bent op Instagram? Hoe je Instagram Stories inzet? Wat belangrijk is bij verkopen op Instagram om daar klanten uit te halen? Dan nodig ik je uit om een gratis inkijkje te nemen in mijn Instamarketing Programma. Hét programma voor ondernemers dat in de zomer van 2022 vernieuwd is!

Je weet als geen ander dat Instagram een marketingtool is. Dat het een  van de middelen die jouw bedrijf helpt om omzet te genereren. Het gaat je alleen nog niet zo makkelijk af als je zou willen. En stiekem snap je eigenlijk ook niet goed waarom het anderen wel lukt. 

Je bent ervan overtuigd dat Instagram ook voor jou kan werken. Dat je er geen uren aan hoeft te besteden per dag. Maar hoe dan?! Je wil zo graag de code kraken voor jouw bedrijf.  Ik snap dat je niet zomaar investeert. Dat je mij beter wil leren kennen én dat je benieuwd wat ik je leer in dit gratis inkijkje. Dit is nog geen 10% van het totale programma. 

In dit gratis inkijkje ontvang je  4 van de 5 lessen uit module 1, een les uit verkopen op Instagram en een les uit Instagram Stories. Je maakt kennis met mij, mijn manier van kennisoverdracht en ik hoop dat je er iets uit haalt waar je mee verder kunt.

Ja, ik wil graag een gratis inkijkje

Dit krijg je in het gratis inkijkje in het Instamarketing Programma

Ja, ik wil dit gratis inkijkje

FAQ

Ik snap dat je niet zomaar investeert in mijn programma. Het is nodig voor jou om mij beter te leren kennen. Daarnaast ook te ontdekken of deze manier van leren bij jou past in combinatie met mijn begeleiding.

Voor ondernemers die Instagram al inzetten voor hun bedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met Instagram bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat.

Deze modules en lessen zag je niet

Zoals ik al zei: dit was maar het topje van de ijsberg. Er wacht meer op je. In totaal 10 modules:

  • Module 1 – Wie ben je en wat draag je uit. Deze heb je gezien. 
  • Module 2 – In het hoofd van je ideale klant.
  • Module 3 – De volgersreis
  • Module 4 – hashtags en hashtagonderzoek
  • Module 5 – Content
  • Module 6 – verkopen en lanceren
  • Module 7 – Jouw Feed
  • Module 8 – video
  • Module 9 – Instagram Stories
  • Module 10 – Je eigen strategie

Iedere module bevat meerde lessen.  In totaal gaat het om 30 lessen die je in je eigen tempo kunt volgen onder mijn begeleiding 

Je kunt het programma op 2 manieren volgen.
1. Zonder mijn begeleiding ga je 12 weken aan de slag met alle modules. Ik houd je accountable met wekelijks e-mail.
2. Het programma met mijn coaching. Daar zijn per jaar 3 instapmomenten voor.

Je leest hier alle informatie qua inhoud voor beide opties en startdata voor het programma met begeleiding.

Heb je vragen, ben je benieuwd of het iets voor je is, dan kun je altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen in mijn agenda.

Ja zeker! Je leert er altijd iets van. Ik kijk met een aantal zaken echt anders naar Instagram dan andere experts. Zo heeft iedereen zijn eigen manier. Dit inkijkje geeft een klein stukje inzicht daarin. 

Pak jij dat gratis in kijkje?

Scroll naar boven
Scroll naar top