“Angela, hoe maak je nu een goed contentplan? Waar moet ik op letten?” Dit is een van de meest gestelde vragen die ik krijg. Om die reden heb ik een gratis opzet voor jouw eigen contentplan gemaakt. Heel simpel en ik leg je ook nog uit hoe je dit contentplan gebruikt.

Het is niet per se de manier om een contentplan te maken. Het is wel mijn manier en mijn klanten vinden dit ook fijn. Je hebt dit plan overal bij je, zelfs als je niet in de buurt van je laptop bent. 

Mijn content-inspiratieboek, mijn eerdere gratis download, vind je in dit contentplan ook, wel zo handig dat je alles bij de hand hebt.

Waarom een contentplan?
Een contentplan levert allereerst een hoop nieuwe inzichten op. Door jezelf kritische vragen te stellen over je bedrijf, instelling of onderneming, krijg je helder wat jouw onderneming nou eigenlijk precies doet! Waar sta je voor en wat wil je uitstralen? Wat is je doel? Op welke termijn wil je die doelen behalen? enzovoorts. Een contentplan levert ook tijdswinst op en uiteindelijk geld. Op  termijn ga je zien, dat jouw contentplan zijn vruchten afwerpt. Je maakt gerichte content die aansluit bij de wensen van je (huidige en potentiële) klanten. Dit is uiteraard gericht op jouw persoonlijke strategie.

Deze gratis download
De opzet van dit contentplan is niet gebaseerd op een strategie zoals ik hem hierboven beschrijf. Dat is simpelweg onmogelijk, omdat ik dit in een online sessie van 2 x 2 uur met ondernemers doe. Maar dit contentplan geeft jou wel alvast houvast voor het regelmatig plaatsen van waardevolle content en daar gaat het om. Maar Angela, een strategie is dan toch heel belangrijk? Zeker weten, maar soms ben jij daar als ondernemer nog niet aan toe en ben je allang blij als je op regelmatige basis waardevolle content kunt delen. Als je dat in je achterhoofd houdt, ben je al op de goede weg. Je denkt namelijk aan wat je kunt delen voor jouw volgers op social media, in je blogs, in je nieuwsbrieven en met video. Dan maak je mij als contentexpert heel blij. Jouw doelgroep heeft jouw kennis nodig, dus aan de slag met dit contentplan!

Veel plezier en succes!

Download nu de gratis opzet voor jouw contentplan en ga meteen aan de slag!


Ik begrijp dat ik vaker berichten zal ontvangen en mij altijd kan uitschrijven.