Incompany

Ik verzorg contenttrainingen en workshops op maat voor organisaties. Deze training kan zowel op locatie als online gegeven worden. Speciaal voor bedrijven die dit samen met medewerkers wil doen en niet goed weet hoe ze onder andere social media in moeten te zetten. De inhoud van de training of workshop bepalen we samen. Ik leg je graag uit hoe ik te werk ga.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op basis van jouw e-mail plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. De perfecte manier om te kijken of ik de persoon ben om de training te verzorgen. We bespreken de uitdagingen waar de organisatie tegenaan loopt. Ik breng vrijblijvend een offerte uit op basis van dit gesprek.

De offerte bespreek je intern en je koppelt aan mij terug of ik de training of workshop mag verzorgen. We spreken een datum af en de deadlines tussendoor. Denk aan het intakegesprek, het maken van de training door mij enzovoorts.

Training op basis van de bedrijfssituatie

Ik stem de training af op jouw bedrijfssituatie. Via een telefonische intake krijg ik een goed beeld van jouw organisatie, je doelgroep(en) en je doelstelling(en).

Ik kijk hoe jouw organisatie nu de marketingkanalen inzet. We nemen nogmaals door welke leerdoelen er zijn. Het kennismakingsgesprek gebruiken we als beginpunt. Hierna zijn voor mij de leerdoelen helder en wordt de training of workshop succesvol.

De training

Ik werk de training voor jullie uit en maak een werkboek. Dit werkboek blijft van jou, zodat je altijd terug kunt kijken. Er wordt niet alleen maar geluisterd, want we gaan ook actief aan de slag. De training vindt plaats bij jullie op kantoor of een andere plaats naar keuze (bijkomende kosten) of via Zoom of Microsoft Teams.

Het gaat erom wat het je gaat opleveren. Ik geef je tijdens de training tools om zelf actief aan de slag te gaan met contentmarketing op een manier die bij het bedrijf past. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie alle tools in handen hebben om dit te creëren. Mijn persoonlijke aanpak draagt hieraan bij. Dus wil jij echt de connectie met je doelgroep? Dan is het tijd om aan de slag te gaan!

De investering

Dit is volledig afhankelijk van de wensen. De prijs van een training is altijd exclusief eventuele locatiekosten. Je hebt al een training of workshop vanaf € 750,- exclusief btw

Zij gingen je voor

Scroll naar boven