Incompany socialmedia-training

Ik verzorg socialmedia-trainingen op maat voor organisaties. Ik leg je graag uit hoe ik te werk ga. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen voor de mogelijkheden.

Intakegesprek

Ik stem de training af op jouw bedrijfssituatie. Via een telefonische intake krijg ik een goed beeld van jouw organisatie, je doelgroep(en) en je doelstelling(en). Ik kijk hoe jouw organisatie nu de socialmedia-kanalen inzet. Dan zijn voor mij de leerdoelen helder en wordt de training succesvol.


De training

Ik werk de training voor jullie uit en maak een werkboek. Dit werkboek blijft van jou, zodat je altijd terug kunt kijken. Er wordt niet alleen maar geluisterd, want we gaan ook actief aan de slag. De training vindt plaats bij jullie op kantoor of een andere plaats naar keuze.


Resultaat

Het gaat erom wat het je gaat opleveren. Ik geef je tijdens de training tools om zelf actief aan de slag te gaan met social media op een manier die bij het bedrijf past. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie alle tools in handen hebben om dit te creëren. Mijn persoonlijke aanpak draagt hieraan bij. Dus wil jij echt de connectie met je doelgroep? Dan is het tijd om aan de slag te gaan!


De investering

Dit is volledig afhankelijk van de wensen. De prijs van een training is altijd exclusief eventuele locatiekosten.


Zij gingen je voor