Consistent en effectief op Instagram met de Insta Content Strategie Planning

Loop jij vast bij het bedenken van content die aansluit bij jouw doelen? Schiet je toch regelmatig van die losse flodders en ben je op zoek naar meer structuur? Heb jij iemand nodig die jouw stok achter de deur is, zodat die content niet verstofd? Wil jij iemand die bedreven is in Instagram Marketing en begrijpt wat jouw volgers interessant vinden? Dan heb jij mijn Insta Content Strategie Planning nodig.

Dit is voor de ondernemer die het liefst een kant en klare planning heeft. Die haar ideale klant helder heeft. Die Instagram al volop inzet. Die ook al klanten uit Instagram haalt. Behoefte aan een overzicht met onderwerpen voor berichten, je Stories, IGTV’s en Reels. Dag losse flodders, hallo content die opbouwt naar jouw doelen.

Wat is het resultaat?

Met 2 sessie van 1,5 uur, of eenmalig van 3 uur, heb jij jouw contentplan staan. We werken aan de hand van mijn contentmappingsysteem. Content die past bij wie jij bent, waar jouw volgers naar snakken én dat opbouwt naar jouw doelen die maand. Wil je lanceren? Wil je een x aantal verkopen realiseren? Hier stemmen we jouw content op af. Je krijgt een kant en klaar overzicht waar je per week ziet wat er online gaat komen. Je vindt er de onderwerpen waar je over gaat schrijven. De video’s die je gaat maken. De Reels die je opneemt en de Stories die je gaat maken. Het enige dat jij moet doen? Het contentplan uitvoeren!

Hoe werkt het?

Jij hoeft de komende 3 maanden de content alleen nog te maken. Je weet zeker dat je geen losse flodders schiet en dat alle content leidt naar het aanbod dat je hebt.

Yes, dit wil ik!

Ik heb per maand plek voor 4 ondernemers.

Juli nog 2 plekjes en in september nog 4.

Heb je vragen? Stuur mij gerust een DM via Instagram.

Scroll naar top