Instamarketing

Je vindt Instagram leuk om in te zetten voor je bedrijf. Je bent zichtbaar in de Stories, plaats berichten en je hebt je ook gewaagd aan Reels. Je wil meer klanten en meer tijd besteden is niet de oplossing. Meer diepgang is onder andere nodig. Je doet het graag op je eigen manier, maar je weet eerlijk gezegd niet hoe. Jij bent een eigenwijze ondernemer die niet graag doet wat de massa doet. Dat snap ik! Hoe dan wel? 

Ik proef je verlangen

Om succesvol te zijn op Instagram heb je een strategie nodig. Geen kopie van een ander, niet met allemaal trucjes, maar één die perfect bij jou en je bedrijf past.” 

Instagram inzetten onder jouw eigen voorwaarden, zodat Instagram niet je hele leven in beslag neemt. Ik weet namelijk hoe dat voelt. Het is niet nodig, het kan anders! Instagram is ondersteunend voor je bedrijf en je bedrijf aan je leven. Ik gun jou een strategie die bij jouw leven en bedrijf past.

Allemaal zodat jij met rust, focus, structuur en zelfvertrouwen Instagram inzet. 

Het is tijd voor vernieuwing, weg van de massa

Na 2 jaar vind ik  het tijd om mijn Instagram programma te vernieuwen. Weg van de massa door kritisch te kijken wat er nog meer nodig is. Daarin de feedback van klanten mee te nemen. Het goede te behouden en alles wat niet bijdraagt te laten gaan. Het wordt echt fantastisch. Al ben ik natuurlijk enorm bevooroordeeld op dit vlak.  Het is nog niet klaar om gedeeld te worden met jou. Hoe graag ik dat ook wil. Ik ben er wel helemaal klaar voor om jou opnieuw mee te nemen in de wereld van Instagram marketing. Op verschillende plekken wil ik jou laten zien dat het anders kan en mag op Instagram. Dat jij er mag zijn en dat jij alles in huis hebt wat er nodig is. Ga je mee?

Leuk Angela, maar hoe neem je mij dan mee?

Schrijf je in voor de Insta Marketing Boost Mail

Zie het als een nieuwsbrief, maar dan met meer body. Ik geef je wekelijks tips, tricks en opdrachten in de vorm van een exclusieve video, een besloten podcast of een geschreven mail. En natuurlijk krijg jij als eerste alle informatie over mijn vernieuwde programma. En dus ook de kans om in september in te stappen wanneer jij dat wil. Anders blijf je lekker de Instamarketing Boost Mail ontvangen. Klik op het potloodjes boven in het rondje en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Luister de Instamarketing academie Podcast

Luister de podcast van de Instamarketing Academie. Dit is dé podcast van Angela voor (startende) eigenwijze ondernemers die Instagram op eigen wijze in willen zetten🔥 Dompel je onder in de wereld van Instagram.

Wil jij als eerste op hoogte wordt gebracht?

Want op dit moment ben ik achter de schermen hard aan het werk aan een gloednieuwe versie van mijn Insta Strategie Programma. Mijn groepscoaching programma voor ondernemers die Instagram gericht in willen zetten voor hun bedrijf. Ik heb er nog veel werk aan maar na de zomervakantie hoop ik de deuren weer te kunnen openen. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht? Schrijf je dan in voor de wachtlijst en dan weet je zeker dat je optijd een plekje kunt claimen! Klik op het pennetje boven in het rondje om je vrijblijvend in te schrijven.

Scroll naar top