Meer rust, overzicht, tijd, voldoening en klanten met jouw eigen marketing op Instagram


In 4 maanden leer je alles over het creëren van jouw eigen marketing op Instagram. Je ontdekt wat er allemaal voor mogelijkheden zijn om Instagram te laten werken voor jouw bedrijf. Je ontdekt wat bij jou past en leert dit toe te passen. We werken toe naar een strategie die volledig bij jou past, zodat je daar ook klanten uit kunt halen.

Je hoeft niet te denken dat je Instagram marketing volledig in de vingers hoort te hebben, omdat het zo makkelijk in gebruik is. Instagram is een marketingtool en marketing is niet iets dat iedereen standaard in de vingers heeft. Het is een vak, net als dat jouw expertise een vak is. 

Je hebt lang genoeg van alles geprobeerd. Van gratis tips en adviezen van mij of anderen in dit vakgebied. Van gratis masterclasses tot aan gratis trainingen. Je businesscoach gevolgd in hoe hij of zij het doet. Het is het net niet, want je marketing op Instagram ademt niet wie jij bent. En dat is wel nodig om die klanten aan te trekken die jij zo graag wil helpen.

Ik geloof dat iedereen (meer) klanten uit Instagram kan halen. Ja, jij dus ook! Je mag alleen ontdekken wat er nodig is voor jou en je bedrijf. Ik geloof namelijk niet in een one-size-fits all strategie. Ik geloof er ook niet in dat wat voor mij werkt, ook voor jou werkt. Die visie helemaal omarmen en uitdragen. Zeggen wat jij wil, hoe spannend dat in het begin ook is.  Ik geloof erin dat het niet nodig is om te leuren en te trekken.

En dat is precies wat ik je kan leren. Het lijkt nu misschien nog moeilijk. Uiteindelijk is Instagram niets anders dan marketing en je mag leren hoe je dat inzet op jouw manier. Zodra jij snapt wat voor jou werkt en bij je past, kun je heerlijk op de bank zitten zonder steeds Instagram te checken of je al reacties hebt gehad. Ben je er echt voor je kinderen, omdat je niet nog even snel iets moet doen op Instagram. 

Jouw bedrijf is onderdeel van je leven en Instagram is onderdeel van je bedrijf. Het is niet je leven, omdat jij net zo goed als ik wil dat het leven zich afspeelt zonder dat scherm er steeds tussen. Klanten aantrekken met Instagram op jouw manier, onder jouw voorwaarden. 

Daarom heb ik het Instamarketing Programma ontwikkeld. Speciaal voor ondernemers zoals jij die weten dat Instagram een fantastische marketingtool is voor je bedrijf. Of je nu net bent begonnen of al een tijdje onderneemt. Je voelt dat je marketing mag leren op Instagram.

Jouw pad naar succes met Instagram is anders, wat succes ook voor jou betekent. Waar word jij gelukkig van? Wat past bij jou? Hoe ben je volledig jezelf op Instagram?

Het is tijd om aan jouw strategie te werken. Dat voel je, ook al vertelt je hoofd iets anders.

In IMP leer je in 4 maanden een fundament neer te zetten op Instagram voor jouw bedrijf. Je leert de exacte stappen die nodig zijn om Instagram strategisch in te zetten. Het is geen programma dat je 1 manier leert. Je gaat ontdekken wat bij jou past. Niet alles wat je leert, werkt ook voor jou. Daarin kun jij keuzes maken te midden van het programma. 

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Angela Lodder, communicatiestrateeg in hart en nieren. Al zolang als ik mij kan herinneren schrijf ik verhaaltjes en gedichtjes. Vroeger, zo lang geleden is dat nu ook weer niet, maar het bekt zo lekker, had ik dagboeken en was Word mijn favoriete programma op de computer. De passie voor verhalen, de mens en communicatie groeide in al die jaren. Dat startte ooit op de middelbare school met CU2, Hyves (ik mis de dansende banaan nog dagelijks) en MSN Messenger. Ik was geïntrigeerd door de andere manieren van communiceren. Ik ben namelijk een typisch mensen-mens. Zet mij alleen in een kamer vol mensen en ik vind mijn weg wel.

Dat alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik Communicatie ging studeren. Destijds was er geen specifieke minor Contentmarketing. Ik weet zeker dat ik die dan gekozen had. Ik koos voor Internal Branding, omdat de mens an sich mij enorm interesseert. Wat personen drijft, hoe ze denken en hoe je dat gedrag kunt beïnvloeden, is kennis die ik nu ook dagelijks toepas. Na mijn studie kreeg ik een baan bij een fantastische organisatie in de communicatie en toch werk ik daar niet meer.

Ik was inmiddels bijna 6 jaar in loondienst bij deze mooie organisatie. Van communicatiemedewerker stroomde ik door naar Marketing- en communicatieadviseur. Ik zat aan tafel bij managers, bracht adviezen uit aan de Raad van Bestuur en toch was ik niet heel blij. Het voelde als ik op een rijdende sneltrein moest stappen en ik bij het perron bleef staan. Ondertussen had ik al enkele jaren een succesvolle blog met bijbehorend Instagramaccount. Met alle toegepaste kennis tijdens mijn studie, de trainingen die ik daarna volgde, wist ik een trouwe community te creëren. Ik had betaalde samenwerkingen met grote bedrijven zoals Stokke en Maxi Cosi. 

Ik zag wat Instagram en Facebook konden doen voor al die bedrijven. En wat voor grote bedrijven werkt, werkt ook voor de zzp’er! Dat ondervond ik zelf. Al snel kwam ik erachter dat het aantal volgers er niet toe doet. Dat het niet uitmaakt of je 100 volgers of 10.000 volgers hebt. Met 200 volgers had ik in 3 maanden tijd 4 uitverkochte live workshops. Het enige dat je moet weten is hoe Instagram voor jouw bedrijf werkt, hoe je volledig jezelf kunt zijn op Instagram en zo de klanten aantrekt die bij je passen. En dat leer je in het Instamarketing Programma.

"Maak de vertaalslag van aanrommelen naar een sterkte marketing op Instagram"

In het Instamarketing Programma (IMP) leer ik je alles over Instagram marketing en hoe jij deze marketingtool strategisch in kunt zetten voor jouw bedrijf of die van je klanten.

IMP is waardevol voor ondernemers die net gestart zijn of al een tijdje bezig zijn. Wanneer je werkt vanuit sterkte marketing, is Instagram inzetten zoveel relaxter. Ik werk zelf 24 uur verdeeld over 4 dagen, ben er voor mijn kinderen wanneer ze uit school komen en heb 1 volledig vrij ochtend door de weeks. Instagram laat ik dan ook volledig links liggen. Omdat ik een strategie heb die voor mij werkt, is het niet nodig om daar in vrije uurtjes ook nog aandacht aan te besteden. 

Na het Instamarketing programma:

Dit leer je in de modules

Module 1 | Compleet jezelf zijn

Wie ben je? Waar sta je voor? Wat draag je uit? Wat wil je bereiken? Wat deel je wel en niet online en weet je ook welke overtuigingen je hebt. Hoe ben jij echt jouw authentieke zelf?

Module 2 | In het hoofd van je ideale klant

Jouw ideale klant heb je voor je. Top, maar weet je ook wat er nodig is om hen te triggeren? Hoe je de aandacht weet te behouden? Hoe je hen in actiestand weet te krijgen? We duiken in de neuromarketing.

Module 3 | De volgersreis

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Module 4 | Hashtags en hashtagonderzoek

Weten welke hashtags je gebruikt is belangrijk. Naast het maken van goede content natuurlijk. Hashtags zorgen ervoor dat je gevonden wordt door potentiële klanten.

Module 5 | Content

Mijn ultieme contentmappingsysteem leer ik je. Dit is dé hack die je wilt hebben. Met dit systeem maak jij moeiteloos content voor je volgers. Dit giet jij met gemak in jouw eigen contentplan waar we samen aan werken met een exlusieve contentbrainstormsessie met mij.

Module 6 | Verkopen & lanceren

Hoe verkoop je via Instagram? En hoe lanceer je nu via Instagram? Hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten? Wat doe je wel en wat doe je niet. Hoeveel tijd trek je er voor uit? Hoe maak je een lanceringsplan? Kortom alle ins en outs om jouw strategie te bouwen

Module 7 | Jouw feed

Een verhaal vertellen, je volgers meenemen in je dag, laten zien welke expertise je hebt enzovoorts. De look en feel. Kickass content schrijven en hoe doe je dat zonder inspiratie? En die Instagram Gidsen zijn dé uitkomst om veel facetten van je bedrijf te laten zien.

Module 8 |video

Video is anno nu niet weg te denken. Dit is de ultieme manier om jouw ideale klant met jou kennis te laten maken. Alle soorten video rondom Instagram komt voorbij. Ik neem je mee in dit hele proces, zodat jouw volger de aandacht erbij houdt.

Module 9 | Instagram Stories

De plek waar je daadwerkelijk de interactie met jouw volgers aangaat. De manier waar jij echt jezelf laat zien en jouw expertise claimt. Met energie, overtuiging en fun zet jij Instagram Stories als geen ander in.

Module 10 | JE EIGEN STRATEGIE

Jij bent in staat om jouw contentstrategie te maken, uit te voeren (contentplan) en bij te stellen. Je weet exact hoe je je statistieken uitleest en hoe je daarop kunt sturen.

Bonusmodule Contentmarketing

Deze module is beschikbaar in mei 2023. Daarin leer ik je hoe je de strategie die je voor Instagram hebt, kunt uitbouwen naar een contentstrategie voor je andere kanalen.

BONUS masterclass psychologie achter verkopen

Daarin leer ik je uitgebreid hoe het zit met het brein van de mens. En vooral de psychologie en biologie achter het verkopen.

Bonusmodule MANYCHAT

Deze module is beschikbaar in mei 2023.

Masterclass CHATGPT

Beschikbaar in mei 2023

Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over IMP en Angela zeggen

Je kunt op 3 manieren aan de slag met het Instamarketing Programma

DIY

Je werkt graag zelfstandig
297 betalen in termijnen is mogelijk
 • Een uitgebreid en laagdrempelig programma
 • 10 modules met meer dan 40 lessenlessen in video, audio en tekst
 • Wekelijks een e-mail om je accountable te houden
 • Na betaling kun je meteen beginnen
 • 4 maanden toegang tot het online programma
 • Een exclusieve 1:1 contentbrainstormsessie met Angela
 • Deelnemen aan alle contentschrijfsessies gedurende het programma (data en link vind je zodra je de cursus koopt)
Populair

PLUS start begin 2024

Schrijf je in op de interesselijst
897 Of betaal in 4 keer
 • Looptijd programma is 4 maanden
 • Een uitgebreid en laagdrempelig programma
 • 10 modules met meer dan 40 lessen in video, audio en tekst
 • Meteen toegang tot het online programma (4 maanden i.v.m. zomerperiode)
 • Een exclusieve 1:1 contentbrainstormsessie met Angela
 • Whatsappgroep met Angela met o.a. extra coachmomenten
 • Feedback op gemaakte stukken
 • 3 Q&A's online
 • 3 strategiesessies online
 • 3 x groepsfeedback Stories
 • Deelnemen aan alle contentschrijfsessies gedurende het programma
 • 2 livedagen op zaterdag buiten de vakanties om

1:1 VIP

2 plekjes per maand
1997 Betalen in termijnen is mogelijk
 • 4 maanden 1:1 coaching
 • 10 modules met meer dan 40 lessen in video, audio en tekst
 • 5 maanden toegang tot het online programma
 • Live kick-off
 • Live coaching sessie
 • 3 coachcalls van 45 minuten
 • Feedback op gemaakte stukken vanuit het programma
 • Voxer om je tussentijds te coachen, vraagstukken te beantwoorden, je feedback te geven op je stories, je te steunen in een lancering enzovoorts
 • Deelnemen aan alle contentschrijfsessies gedurende het programma

Zij werkten eerder met Angela

FAQ

Super dat je al aan de achterkant van je bedrijf hebt gewerkt met je businesscoach. En natuurlijk een eerste aanzet met je content. Wanneer je geen strategie hebt voor Instagram en niet weet hoe je Instagram marketing voor je kunt laten werken, dan heb je dit programma nodig. Daarin leer ik je dat fundament neer te zetten.

De investering voor IMP zelfstandig bedraagt 297,- exclusief btw. Of je betaalt in 4 termijnen van 75 euro exclusief btw. De investering van 297 euro mag je inzetten als korting bij IMP Plus.

De investering voor IMP PLUS is op dit moment 897 euro. Je kunt altijd in termijnen betalen. De wachtlijst interesselijst ontvangt toffe bonussen. 

De investering voor IMP VIP bedraagt 2497,- exclusief btw en is een traject van 4 maanden 1:1 coaching

Het Instamarketing Programma kun je volgen met of zonder begeleiding. Wanneer je het zonder begeleiding doet, ga je 16 weken zelf aan de slag. Met begeleiding krijg je verschillende sessies en mogelijkheid tot feedback van haar op jouw bedrijf.

Er zijn 10 modules. De lessen zijn kort en krachtig.  Plan voor jezelf 1-2 uur in de week in om aan de slag te gaan. 

Daarnaast zijn er 3 Q&A’s en 3 strategiesessies. Deze duren 1,5 uur per keer. Altijd terug te kijken. Ook zijn er 3 momenten van Stories Feedback. Daar ben je niet bij. Dit neem ik op en kun je achteraf bekijken.

Er zijn 10 modules die je doorloopt in 12 weken. De lessen zijn kort en krachtig.  Plan voor jezelf 1-2 uur in de week in om aan de slag te gaan.

Voor ondernemers die Instagram al inzetten voor hun bedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met Instagram bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat. Voor de ondernemer die klaar is met losse flodders en rust wil.

Niet geschikt wanneer ondernemers niet willen leren. Ondernemers die nu al zeggen dat video (Instastories, Reels, IGTV) niet zinvol is voor hun bedrijf. Dat is het wel namelijk. En als je liever alles zelf uitzoekt dan ben je hier ook niet aan het juiste adres.

Alle sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld in zowel video als audio format. Je hebt alle tijd en ruimte om het terug te kijken.

Wanneer jij twijfelt of je het nu wel goed doet of ervan overtuigd bent dat je er meer uit kunt halen, dan is dit echt iets voor jou. Ik leer je alles rondom Instagram strategisch in te zetten voor jouw bedrijf. Ik heb mijn bedrijf ook groot gemaakt via Instagram. Jij bent degene die het moet doen. Ik geef je alle handvatten om het te doen en je hebt een stok achter de deur.

Ja zeker! Er zijn veel ondernemers die ingestapt zijn terwijl ze al veel met Instagram doen. De redenen zijn uiteenlopend. Sommigen geven aan meer uit Instagram te willen halen. Sommigen doen het vooral omdat ze het gevoel hebben losse flodders te schieten. Anderen willen vooral die strategie en leren lanceren. Anderen willen minder tijd besteden op Instagram, omdat ze er dagelijks te vinden zijn en dat niet willen.

Je kunt dit programma op ieder moment zelfstandig volgen. En 3 keer per jaar start ik een groep met coaching van mij. Je kunt je hier inschrijven voor de interesselijst.

Veel ondernemers hebben hun ideale klant al staan. Dat is logisch, omdat je niet voor niets een bedrijf hebt. Ik focus mij vooral op wat zich afspeelt in het hoofd van jouw ideale klant in combinatie met neuromarketing. Dus hoe het brein van je klant werkt. Voor de ondernemers die hun ideale klant nog niet helder hebben of deze nog eens willen doorlopen, is er wel een extra video met werkboek daarover. Die ene video kun jij dan skippen.

Wanneer je het programma volgt in de Plus versie begeleid ik jou echt en zit in je in een groep of natuurlijk in de VIP versie 1:1.  Wanneer je dit programma zelfstandig volgt, begeleid ik je niet persoonlijk. 

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Elke ondernemer heeft last van belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden, dus dat is heel normaal. Het is wel belangrijk dat jij in actie kunt komen, want jij moet het doen.

Hmm.. wellicht zijn er dingen die nog niet heel duidelijk zijn. Misschien loop je nog rond met vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@angelalodder.nl zodat ik je kan helpen. Eerlijk is eerlijk: het kan zijn dat het nog niet voor jou is. Geen probleem, maar blijft niet met je vragen of die beren zitten 😉 Of maak hier je afspraak met mij om vrijblijvend te bellen.

Scroll naar boven
Scroll naar top