Meer rust, overzicht, tijd, voldoening en klanten met jouw eigen strategie op Instagram


In 3 maanden leer je alles over het creëren van jouw eigen strategie op Instagram. Je ontdekt wat er allemaal voor mogelijkheden zijn om Instagram te laten werken voor jouw bedrijf. Je ontdekt wat bij jou past en leert dit toe te passen.

Je hebt twee opties om dit programma te volgen. Zelfstandig of in een groep met gelijkgestemde ondernemers. Zelfstandig kun je ieder moment starten. De begeleiding in een groep start 3 keer per jaar. De deuren zijn nu gesloten. Schrijf je in op de wachtlijst om op de hoogte te blijven van de nieuwe startdatum en bonussen die je dan ontvangt.

Ik geloof dat iedereen klanten uit Instagram kan halen. Je moet alleen weten wat er nodig is en vooral wat bij jou past. Ik geloof niet in een one-size-fits all strategie. Het lijkt nu misschien nog moeilijk. Uiteindelijk is Instagram een marketingtool die je mag leren inzetten. Zodra jij snapt wat er voor jou werkt en bij je past, kun jij heerlijk op de bank zitten zonder steeds Instagram te checken of je al reacties hebt gehad. 

Daarom heb ik het Instamarketing Programma (IMP) ontwikkeld. Speciaal voor ondernemers zoals jij die weten dat Instagram een fantastische marketingtool is voor je bedrijf.  Of je nu net bent begonnen met je bedrijf of al een tijdje onderneemt, je voelt dat er meer in zit.

In IMP help ik jou in 3 maanden naar een fundament op Instagram voor jouw bedrijf. Je leert de exacte stappen die nodig zijn om Instagram strategisch in te zetten. Ik sta naast je op deze reis, zodat je ook kiest voor wat bij jou past. Niet alles wat je leert, past ook echt bij jou. Dat ontdek je in deze 3 maanden.

 

Het is tijd om aan jouw strategie te werken. Dat voel je, ook al vertelt je hoofd iets anders.

Je hoeft niet te denken dat je dit volledig in de vingers hoort te hebben, omdat het zo makkelijk in gebruik is. Instagram is een marketingtool en marketing is niet iets dat iedereen standaard in de vingers heeft. Het is een vak, net als dat jouw expertise een vak is. 

Je hebt lang genoeg van alles geprobeerd. Van gratis tips en adviezen van mij of anderen in dit vakgebied. Van gratis masterclasses tot aan gratis trainingen. Het is het net niet. Je bent wel klaar met dat proberen.

Het is tijd om te gaan vliegen. Je wil het op jouw manier doen en daar hulp bij krijgen om dat te ontdekken. 

Je wil het niet alleen doen, juist stap voor stap geholpen worden, feedback krijgen en dit samen te doen met een groep gelijkgestemde ondernemers.In het Instamarketing Programma leer ik je niet 1 manier. Daar geloof ik niet in. Jouw pad naar succes met Instagram is anders, wat succes ook voor jou betekent. Waar word jij gelukkig van? Wat past bij jou? Hoe ben je volledig jezelf op Instagram?

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Angela Lodder, communicatiestrateeg in hart en nieren. Al zolang als ik mij kan herinneren schrijf ik verhaaltjes en gedichtjes schreef. Vroeger, zo lang geleden is dat nu ook weer niet, maar het bekt zo lekker, had ik dagboeken en was Word mijn favoriete programma op de computer. De passie voor verhalen, de mens en communicatie groeide in al die jaren. Dat startte ooit op de middelbare school met CU2, Hyves (ik mis de dansende banaan nog dagelijks) en MSN Messenger. Ik was geïntrigeerd door de andere manieren van communiceren. Ik ben namelijk een typisch mensen-mens. Zet mij alleen in een kamer vol mensen en ik vind mijn weg wel.

Dat alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik Communicatie ging studeren. Destijds was er geen specifieke minor Contentmarketing. Ik weet zeker dat ik die dan gekozen had. Ik koos voor Internal Branding, omdat de mens an sich mij enorm interesseert. Wat personen drijft, hoe ze denken en hoe je dat gedrag kunt beïnvloeden, is kennis die ik nu ook dagelijks toepas. Na mijn studie kreeg ik een baan bij een fantastische organisatie in de communicatie en toch werk ik daar niet meer.

Ik was inmiddels bijna 6 jaar in loondienst bij deze mooie organisatie. Van communicatiemedewerker stroomde ik door naar Marketing- en communicatieadviseur. Ik zat aan tafel bij managers, bracht adviezen uit aan de Raad van Bestuur en toch was ik niet heel blij. Het voelde als ik op een rijdende sneltrein moest stappen en ik bij het perron bleef staan. Ondertussen had ik al enkele jaren een succesvolle blog met bijbehorend Instagramaccount. Met alle toegepaste kennis tijdens mijn studie, de trainingen die ik daarna volgde, wist ik een trouwe community te creëren. Ik had betaalde samenwerkingen met grote bedrijven zoals Stokke en Maxi Cosi. 

Ik zag wat Instagram en Facebook konden doen voor al die bedrijven. En wat voor grote bedrijven werkt, werkt ook voor de zzp’er! Dat ondervond ik zelf. Al snel kwam ik erachter dat het aantal volgers er niet toe doet. Dat het niet uitmaakt of je 100 volgers of 10.000 volgers hebt. Met 200 volgers had ik in 3 maanden tijd 4 uitverkochte live workshops. Het enige dat je moet weten is hoe Instagram voor jouw bedrijf werkt, hoe je volledig jezelf kunt zijn op Instagram en zo de klanten aantrekt die bij je passen

Wat leer je in het Instamarketing Programma

In het Instamarketing Programma (IMP) leer ik je alles over Instagram marketing en hoe jij deze marketingtool strategisch in kunt zetten. 

IMP is met name waardevol voor ondernemers die:

  1. Net gestart zijn met ondernemen en weten dat hun ideale klant te bereiken is via Instagram.
  2. Al een tijdje bezig zijn met ondernemen en voelen dat er meer uit te halen valt met een strategie.

Na het Instamarketing programma:

Dit is wat je krijgt

Module 1 | Compleet jezelf zijn

Wie ben je? Waar sta je voor? Wat draag je uit? Wat wil je bereiken? Wat deel je wel en niet online en weet je ook welke overtuigingen je hebt. Hoe ben jij echt jouw authentieke zelf?

Module 2 | In het hoofd van je ideale klant

Jouw ideale klant heb je voor je. Top, maar weet je ook wat er nodig is om hen te triggeren? Hoe je de aandacht weet te behouden? Hoe je hen in actiestand weet te krijgen? We duiken in de neuromarketing.

Module 3 | De volgersreis

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Module 4 | Hashtags en hashtagonderzoek

Weten welke hashtags je gebruikt is belangrijk. Naast het maken van goede content natuurlijk. Hashtags zorgen ervoor dat je gevonden wordt door potentiële klanten.

Module 5 | Content

Mijn ultieme contentmappingsysteem leer ik je. Dit is dé hack die je wilt hebben. Met dit systeem maak jij moeiteloos content voor je volgers. Dit giet jij met gemak in jouw eigen contentplan waar we samen aan werken met een exlusieve contentbrainstormsessie met mij.

Module 6 | Verkopen & lanceren

Hoe verkoop je via Instagram? En hoe lanceer je nu via Instagram? Hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten? Wat doe je wel en wat doe je niet. Hoeveel tijd trek je er voor uit? Hoe maak je een lanceringsplan? Kortom alle ins en outs om jouw strategie te bouwen

Module 7 | Jouw feed

Een verhaal vertellen, je volgers meenemen in je dag, laten zien welke expertise je hebt enzovoorts. De look en feel. Kickass content schrijven en hoe doe je dat zonder inspiratie? En die Instagram Gidsen zijn dé uitkomst om veel facetten van je bedrijf te laten zien.

Module 8 |video

Video is anno nu niet weg te denken. Dit is de ultieme manier om jouw ideale klant met jou kennis te laten maken. Alle soorten video rondom Instagram komt voorbij. Ik neem je mee in dit hele proces, zodat jouw volger de aandacht erbij houdt.

Module 9 | Instagram Stories

De plek waar je daadwerkelijk de interactie met jouw volgers aangaat. De manier waar jij echt jezelf laat zien en jouw expertise claimt. Met energie, overtuiging en fun zet jij Instagram Stories als geen ander in.

Module 10 | JE EIGEN STRATEGIE

Jij bent in staat om jouw contentstrategie te maken, uit te voeren (contentplan) en bij te stellen. Je weet exact hoe je je statistieken uitleest en hoe je daarop kunt sturen.

Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over IMP en Angela zeggen

Je kunt op 2 manieren aan de slag met het Instamarketing Programma

Je kunt nu meteen starten en zelfstandig aan de slag gaan. In 12 weken tijd leer ik je alles wat nodig is om van je volgers klanten te kunnen maken. Je hebt een strategie staan die voor jou werkt en Instagram neemt niet meer zoveel tijd in als nu het geval is. Hallo met een boek of Netflixserie op de bank en die telefoon links laten liggen. 

Je kunt dit programma ook met begeleiding van mij volgen. Deze groep start 3 keer per jaar. Je kunt je daarvoor nu inschrijven op de wachtlijst hieronder.  Sta je daarop en besluit je mee te doen? Dan ontvang je hele toffe bonussen. Hieronder deel ik met je hoe het programma met coaching eruit ziet, zodat jij een keuze kunt maken. Kies je voor de zelfstandige versie? Dan word je altijd op de hoogte gehouden van de start van de nieuwe groep en krijg je altijd de mogelijkheid om mee te doen.

Oké, hoe ziet dit er praktisch uit wanneer ik zelf aan de slag ga?

Online leeromgeving

Toegang tot het Instamarketing Programma. Dit zijn maar liefst 10 modules met meer dan 30 lessen in totaal. Ik neem je volledig bij de hand bij het creëren van een strategie die voor jou werkt. Alle modules staan open. Elke module bevat een of meerdere lessen in video of audiovorm. Daarnaast vind je dit ook uitgewerkt in tekst. Ook bevat iedere module een checklist, zodat je weet hoeveel tijd een bepaalde les je kost. Ideaal om dit zo in te plannen in je agenda.

Wekelijkse e-mail

Wanneer je dit programma zelfstandig volgt, ontvang je iedere week een e-mail. In die e-mail bespreek ik de module waar je die week mee aan de slag mag. Ik vertel je er wat je leert, waarom deze belangrijk is en waar je rekening mee mag houden in deze module. Zo houd ik je 12 weken accountable. Dit is absoluut geen programma wat op de figuurlijke plank blijf liggen. Na 12 weken heb je geen toegang meer.

De investering voor de zelfstandige versie van het Instamarketing Programma bedraagt 297 euro exclusief btw of je betaalt in 3 termijnen van 100 euro exclusief btw.

Mocht je uit België of een ander land komen, dan mag jij de btw verleggen. Stuur een mail naar info@angelalodder.nl met je adres, je bedrijfsnaam en het BTW ID nummer, zodat ik dat voor je in orde kan maken.

Liever het programma met coaching volgen?Dat ziet er als volgt uit:

Begeleiding van mij

Je hebt 3 maanden lang een lijntje met mij. Je ziet me maandelijks tijdens de live Q&A’s, strategiesessies en feedback op je stories. Je hoort me wekelijks in de besloten whatsappgroep. En op 3 momenten krijg je feedback op ingeleverde stukken naar keuze. Tijdens de Q&A mag je mij al je vragen (indien gewenst anoniem) stellen. Tijdens de strategiesessies denk ik met je mee voor jouw bedrijf. Door de feedback op jouw stories en die van de andere deelnemers, leer je nog beter Stories in te zetten. Daarnaast organiseer ik contentschrijfsessies waar je bij aan kunt sluiten. Dit zijn sessies waarbij je 2,5 uur aan de slag gaat met het maken van content. Verderop vind je alle data van alle sessies in het programma.

Besloten whatsappgroep

Met behulp van de besloten whatsapp groep werken we ook aan je mindset. Want als er iets belangrijk is, is dat het wel. Ook deel ik daar mijn inzichten, gedachten of geef ik je een schop onder je kont. Ik geef je ook letterlijk een inkijkje achter de schermen in mijn bedrijf. Hoe pak ik dingen aan. Wat doe ik juist niet. Ook krijg je de mogelijkheid om dingen te delen. In 80% van de tijd kun jij niet reageren. In die andere 20% wel, dan open ik een tijdsblok waarbinnen je kunt reageren. Zo is het geen constante kippenhok 😉

Online leeromgeving

Toegang tot het Instamarketing Programma. Dit zijn maar liefst 10 modules met meer dan 30 lessen in totaal. Ik neem je volledig bij de hand bij het creëren van een strategie die voor jou werkt. Alle modules staan open, om je accountable te houden, ontvang je iedere maandag een mail met de nieuwe module. Wat je er leert, waarom deze belangrijk is en waar je rekening mee mag houden. Elke module bevat een of meerdere lessen in video of audiovorm. Daarnaast vind je dit ook uitgewerkt in tekst. Ook bevat iedere module een checklist, zodat je weet hoeveel tijd een bepaalde les je kost. Ideaal om dit zo in te plannen in je agenda.


Schrijf je hier in op de wachtlijst om op de hoogte te blijven.

FAQ

Het Instamarketing Programma kun je volgen met of zonder begeleiding. Wanneer je het zonder begeleiding doet, ga je 12 weken zelf aan de slag. Met begeleiding krijg je verschillende sessies en mogelijkheid tot feedback van haar op jouw bedrijf.

De investering voor IMP met begeleiding bedraagt € 777,- exclusief btw. Je kunt ook in 4 termijnen van € 195,- exclusief btw betalen. Schrijf je in voor de wachtlijst.

De investering voor IMP zelfstandig bedraagt € 297,- exclusief btw. Of je betaalt in 3 termijnen van 100 euro exclusief btw.

Voor ondernemers die Instagram al inzetten voor hun bedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met Instagram bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat.

Ja dat kan! Of je nu meedeed toen het IMP was. Of toen het nog BJIS heette. Je kan nog eens meedoen! En het leuke is dat je dit tegen een andere (en lagere 😉 ) investering kan doen. Klik hier.

Niet geschikt wanneer ondernemers niet willen leren. Ondernemers die nu al zeggen dat video (Instastories, Reels, IGTV) niet zinvol is voor hun bedrijf. Dat is het wel namelijk. En als je liever alles zelf uitzoekt dan ben je hier ook niet aan het juiste adres.

Wanneer jij twijfelt of je het nu wel goed doet of ervan overtuigd bent dat je er meer uit kunt halen, dan is dit echt iets voor jou. Ik leer je alles rondom Instagram strategisch in te zetten voor jouw bedrijf. Ik heb mijn bedrijf ook groot gemaakt via Instagram. Jij bent degene die het moet doen. Ik geef je alle handvatten om het te doen en je hebt een stok achter de deur.

Ja zeker! Er zijn veel ondernemers die ingestapt zijn terwijl ze al veel met Instagram doen. De redenen zijn uiteenlopend. Sommigen geven aan meer uit Instagram te willen halen. Sommigen doen het vooral omdat ze het gevoel hebben losse flodders te schieten. Anderen willen vooral die strategie en leren lanceren. Anderen willen minder tijd besteden op Instagram, omdat ze er dagelijks te vinden zijn en dat niet willen.

Je kunt dit programma op ieder moment zelfstandig volgen. En 3 keer per jaar start ik een groep met coaching van mij. Je kunt je hier inschrijven voor de wachtlijst.

Veel ondernemers hebben hun ideale klant al staan. Dat is logisch, omdat je niet voor niets een bedrijf hebt. Ik focus mij vooral op wat zich afspeelt in het hoofd van jouw ideale klant in combinatie met neuromarketing. Dus hoe het brein van je klant werkt. Voor de ondernemers die hun ideale klant nog niet helder hebben of deze nog eens willen doorlopen, is er wel een extra video met werkboek daarover. Die ene video kun jij dan skippen.

Wanneer je het programma volgt met begeleiding, begeleid ik jou echt. Wanneer je dit programma zelfstandig volgt, begeleid ik je niet persoonlijk. 

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Elke ondernemer heeft last van belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden, dus dat is heel normaal. Het is wel belangrijk dat jij in actie kunt komen, want jij moet het doen.

Hmm.. wellicht zijn er dingen die nog niet heel duidelijk zijn. Misschien loop je nog rond met vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@angelalodder.nl zodat ik je kan helpen. Eerlijk is eerlijk: het kan zijn dat het nog niet voor jou is. Geen probleem, maar blijft niet met je vragen of die beren zitten 😉 Of maak hier je afspraak met mij om vrijblijvend te bellen.

Scroll naar top