Meer rust en elke maand opnieuw klanten met jouw eigen marketingstrategie op Instagram


Dit kan! In een aantal maanden kun je leren over het creëren van jouw eigen marketing op Instagram. Je ontdekt wat er allemaal voor mogelijkheden zijn om Instagram te laten werken voor jouw bedrijf. Na dit programma weet jij alles over Instagrammarketing en kun jij vanuit een fijne structuur en weinig tijd je ideale klant aantrekken.

Koop je voor 27 mei 2024, dan ontvang je 2 weken groepswhatsappsupport (27 mei tot en met 7 juni) én een Q&A op 11 juni.

@trouwambtenaar_anneloes
Lees verder
Ik volgde het Instamarketing Programma van Angela. Het resultaat mag er zijn: ik heb meer grip op het strategisch inzetten van Insta voor mijn bedrijf en kan wel zeggen dat ik inmiddels zo'n 75% van mijn klanten uit dit kanaal haal.
John Doe
John Doe@margrethaalemanfotografie
Lees verder
Van iemand die niet wist hoe Instagram in elkaar stak, naar iemand die het helemaal heeft geleerd door Angela! Je leert zoveel! Je hele contentstrategie wat het beste past bij jou bedrijf! Ik weet nu hoe ik klanten uit Instagram kan halen op een manier die bij mij past! Ik raad zeker aan om de instamarketingprogramma te volgen!
@ziezoalmere
Lees verder
De lancering van mijn 1e online programma ging dankzij de begeleiding van Angela als een speer! Ik raad het Instamarketing Programma regelmatig bij anderen aan. Beetje humor en luchtigheid brengt ze ook mee, daar ga ik altijd wel goed op (niet te zwaar!). Doen dus!

Het is het gewoon net niet, want je marketing op Instagram 
levert iedere maand te weinig klanten op

Je bent van alles aan het proberen op Instagram. Je volgt alle gratis tips en adviezen op. Je kijkt hoe andere grote namen het doen en doet dat ook. Maar bij jou zonder resultaat. Je bent doodmoe, want het kost je bakken met tijd. Die constante onrust in je hoofd levert je alleen maar stress op. Deel waar je potentiële klant iets aan heeft, maar wat is dat dan? En die likes – als je ze al krijgt – zijn leuk, maar die bankrekening blijft leeg.  

“Hoe krijg ik dan meer volgers?” Is de vraag die wordt gesteld. Het is de verkeerde vraag. Je vraag moet zijn: “Hoe maak ik van mijn volgers klanten?”

En als je eerlijk bent – en dat ben je – dan weet je dat niet. Daar hoef je je niet voor te schamen. Je bent niet dom. Je weet alleen niet hoe je dit doet.

Woorden als:
“Ga aan de slag met Reels”
“In Stories zit je omzet”
“Laat jezelf zien”
“Maak een contentplan”

Klinkt het bekend? Dit is allemaal raak én waar. Alleen… zonder een strategie levert het geen klanten op.

Waarom niet? Dat ga je onderzoeken in het Instamarketing Programma. Wanneer jouw ideale volger, boodschap én de daarbij behorende content op elkaar zijn afgestemd, heb je maandelijks klanten uit Instagram.

Maandelijks klanten aantrekken vanuit Instagram kun jij ook

Je hebt je focus verlegt naar jouw ideale volger. Die volger die ervoor gekozen heeft om JOU te volgen. Je account springt eruit en is helemaal jij. 

De content in je feed, de Stories die je maakt en de reacties in je DM, zorgen voor een glimlach op jouw gezicht. Of komt dat door die gevulde bankrekening? De rust die je ervaart met Instagram zien als marketingtool voelt als een verademing.

Dat eindeloos scrollen is nu echt voorbij. Je zet Instagram heel gericht in en je weet dat die uren spenderen ook niet nodig is. Je bent ook zichtbaar terwijl je met je kinderen in de speeltuin bent of dat boek leest op de bank.

Het contentplan dat je maakt aan de hand van jouw boodschap en jouw visie spreekt aan. Je bruist van de contentideeën.

Eindelijk voel je dat je de code van Instagram gekraakt hebt. Jouw code wel verstaan. 

Instagram is niet dood. Instagram werkt magnetisch voor jouw volgers die veranderen in klanten. Ik snap die glimlach van jou wel.

Dit kan over jou gaan wanneer jij besluit om nu het heft in eigen hand te nemen.

Na het volgen van het Instamarketing programma:

Is het Instamarketing Programma geschikt voor mij?

Wie ben ik om jou te helpen?

Hi, ik ben Angela Lodder, communicatiestrateeg in hart en nieren én sinds een aantal jaar ondernemer.  

Met een studie communicatie, marketing trainingen en werkervaring in die branche op zak, ontdekte ik wat Instagram konden doen voor al die bedrijven.

En wat voor grote bedrijven werkt, werkt ook voor de zzp’er! Dat ondervond ik zelf. Al snel kwam ik erachter dat het aantal volgers er niet toe doet. Dat het niet uitmaakt of je 100 volgers of 10.000 volgers hebt. Met 200 volgers had ik in 3 maanden tijd na de start van mijn bedrijf 4 uitverkochte live workshops. Het enige dat je moet weten is hoe Instagram voor jouw bedrijf werkt, hoe je volledig jezelf kunt zijn op Instagram en zo de klanten aantrekt die bij je passen.

Wanneer je werkt vanuit sterke marketing, is Instagram inzetten zoveel relaxter. Ik werk zelf 24 uur verdeeld over 4 dagen, ben er voor mijn kinderen wanneer ze uit school komen en heb 1 volledig vrij ochtend door de weeks. Instagram laat ik dan ook volledig links liggen. Omdat ik een strategie heb die voor mij werkt, is het niet nodig om daar in vrije uurtjes ook nog aandacht aan te besteden. Dit leer je in het Instamarketing Programma.

Phyllis Winkens
Phyllis Winkens@phylliswinkens.nl
Lees verder
Ik vond het Instamarketing Programma heel erg uitgebreid en volledig. Ik verkoop al via Instagram, maar omdat je altijd kunt verbeteren ben ik in het Instamarketing Programma gestapt. Ook omdat ik weet wat voor kwaliteit Angela levert (ik ben fervent afnemer van de 1:1 contentsessies) besloot ik mee te doen. Je wordt er nooit dommer van 😉 Ik heb op basis van het programma een aantal dingen weer kunnen finetunen en het was gewoon goed om mijn primaire marketing & verkoop-kanaal weer eens aandacht te geven. Aanrader, dus!

Met deze modules staat jouw strategie

Pas dan kun jij jezelf zijn. En laat dat nu een zeer belangrijk onderdeel zijn van jouw marketing op Instagram. 

Jouw ideale klant heb je voor je. Top, maar weet je ook wat er nodig is om hen te triggeren? Hoe je de aandacht weet te behouden? Hoe je hen in actiestand weet te krijgen? We duiken in de neuromarketing.

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Hashtags zorgen ervoor dat je gevonden wordt door potentiële klanten. Dat is niet het enige. Er zijn meer stappen binnen Instagram.

Module update November 2023

Mijn ultieme contentmappingsysteem leer ik je. Dit is dé hack die je wilt hebben. Met dit systeem maak jij moeiteloos content voor je volgers. Dit giet jij met gemak in jouw eigen contentplan waar we samen aan werken met een exlusieve contentbrainstormsessie met mij.

Hoe verkoop je via Instagram? En hoe lanceer je nu via Instagram? Hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten? Wat doe je wel en wat doe je niet. Hoeveel tijd trek je er voor uit? Hoe maak je een lanceringsplan? Kortom alle ins en outs om die maandelijkse verkopen te realiseren.

Leuk zo’n feed. Hoeft er zeker niet perfect uit te zien. Het moet wel jouw bedrijf ademen. Dat meteen duidelijk is dat het om jou gaat. En vol staat met kiskas content. Hier vind je ook diverse schrijftechnieken.

Video is anno nu niet weg te denken. Dit is de ultieme manier om jouw ideale klant met jou kennis te laten maken. Alle soorten video rondom Instagram komt voorbij. Ik neem je mee in dit hele proces, zodat jouw volger de aandacht erbij houdt.

De plek waar je daadwerkelijk de interactie met jouw volgers aangaat. De manier waar jij echt jezelf laat zien en jouw expertise claimt. Met energie, overtuiging en fun zet jij Instagram Stories als geen ander in.

Jij bent in staat om jouw contentstrategie te maken, uit te voeren (contentplan) en bij te stellen. Je weet exact hoe je je statistieken uitleest en hoe je daarop kunt sturen.

Hierin leer ik je hoe je de strategie die je voor Instagram hebt, kunt uitbouwen naar een contentstrategie voor je andere kanalen.

Daarin leer ik je uitgebreid hoe het zit met het brein van de mens. En vooral de psychologie en biologie achter het verkopen

Deze module is beschikbaar in oktober 2023.

Beschikbaar in oktober 2023

Dit is wat je krijgt

Ik weet wat het Instamarketing Programma doet voor bedrijven zoals die van jou. Dat is de reden dat ik het toegankelijk wil houden. In 6 maanden tijd kun jij jouw strategie hebben staan. Je doet mee voor slechts 297 euro of 75 euro in 4 termijnen. Langer toegang kan altijd voor 75 euro extra per maand. Die mogelijkheid krijg je ook. Maar geloof me: dat heb je niet nodig om jouw strategie neer te zetten.

@elementsbridal
Lees verder
Vijf sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Het beste programma als je Insta goed wil gaan inzetten voor je bedrijf. Sta voor stap maak je je eigen contentplan en strategie die helemaal uniek zijn voor jou. Ik heb niet meer het idee van “ik doe maar wat” en dat geeft rust en overzicht. Het is de investering meer dan waard!
John Doe
John Doe@daniellerijks
Lees verder
Ik wilde handreikingen voor een strategie die passend is bij mij. Het programma gaat eigenlijk over instagram, maar je kunt de geleerde strategieën veel breder trekken. Ik heb nu veel meer inzicht in hoe ik iets moet brengen en ook wat ik moet delen. Een echte aanrader om op jouw manier zichtbaar te zijn op je socials!
@corrinne_prachtigaandachtig
Lees verder
Ik kan door de strategie heel eenvoudig terugpakken op een goede structuur voor mijn online werkzaamheden, want we hebben het ook meteen doorgetrokken naar andere kanalen binnen mijn bedrijf. De coachsessie van Angela tijdens het programma was enorm waardevol! Het traject was voor mij een typisch geval van 'had ik eerder moeten doen'.

FAQ

Wanneer je iedere week een module doet, dan heb je na 2,5 maand je strategie staan.

Je hebt in totaal 6 maanden toegang, zodat je ruim de tijd hebt om dit te doen als het leven anders loopt.

Ik weet wat het Instamarketing Programma doet voor bedrijven zoals die van jou. Dat is de reden dat ik het toegankelijk wil houden. In 6 maanden tijd kun jij jouw strategie hebben staan. Sterker nog: in 10 weken.

Langer toegang kan altijd voor 75 euro extra per maand. Maar geloof me: dat heb je niet nodig om jouw strategie neer te zetten.

Die 6 maanden zijn meer dan genoeg.

De investering voor IMP zelfstandig bedraagt 297,- exclusief btw. Of je betaalt in 4 termijnen van 75 euro exclusief btw. Stroom je door naar CCC? Dan krijg je de investering van CCC volledig terug. IMP zit namelijk als bonus bij CCC.

Liever helemaal 1:1? Dat kan! DM mij even of mail naar info@angelalodder.nl

Super dat je al aan de achterkant van je bedrijf hebt gewerkt met je businesscoach. En natuurlijk een eerste aanzet met je content. Wanneer je geen strategie hebt voor Instagram en niet weet hoe je Instagram marketing voor je kunt laten werken, dan heb je dit programma nodig. Daarin leer ik je dat fundament neer te zetten.

Er zijn 10 modules. De lessen zijn kort en krachtig.  Plan voor jezelf 1-2 uur in de week in om aan de slag te gaan. Je past ook al direct zaken toe en dat is zo fijn aan dit programma. 

Ja zeker! Er zijn veel ondernemers die ingestapt zijn terwijl ze al veel met Instagram doen. De redenen zijn uiteenlopend. Sommigen geven aan meer uit Instagram te willen halen. Sommigen doen het vooral omdat ze het gevoel hebben losse flodders te schieten. Anderen willen vooral die strategie en leren lanceren. Anderen willen minder tijd besteden op Instagram, omdat ze er dagelijks te vinden zijn en dat niet willen.

Voor ondernemers die Instagram al inzetten voor hun bedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met Instagram bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat. Voor de ondernemer die klaar is met losse flodders en rust wil.

Niet geschikt wanneer ondernemers niet willen leren. Ondernemers die nu al zeggen dat video (Instastories, Reels) niet zinvol is voor hun bedrijf. Dat is het wel namelijk. En als je liever alles zelf uitzoekt dan ben je hier ook niet aan het juiste adres.

Wanneer jij twijfelt of je het nu wel goed doet of ervan overtuigd bent dat je er meer uit kunt halen, dan is dit echt iets voor jou. Ik leer je alles rondom Instagram strategisch in te zetten voor jouw bedrijf. Ik heb mijn bedrijf ook groot gemaakt via Instagram. Jij bent degene die het moet doen. Ik geef je alle handvatten om het te doen en je hebt een stok achter de deur.

Heb je echt geen tijd? Je besteed nu ook tijd aan Instagram. Content zet je toch online. Is het dan niet fijner om het meteen vanuit een strategie te doen?

En je hebt 6 maanden toegang.

Veel ondernemers hebben hun ideale klant al staan. Dat is logisch, omdat je niet voor niets een bedrijf hebt. Ik focus mij vooral op wat zich afspeelt in het hoofd van jouw ideale klant in combinatie met neuromarketing. Dus hoe het brein van je klant werkt. Voor de ondernemers die hun ideale klant nog niet helder hebben of deze nog eens willen doorlopen, is er wel een extra video met werkboek daarover. Die ene video kun jij dan skippen.

Probeer er eens van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste klanten omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Elke ondernemer heeft last van belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden, dus dat is heel normaal. Het is wel belangrijk dat jij in actie kunt komen, want jij moet het doen.

Hmm.. wellicht zijn er dingen die nog niet heel duidelijk zijn. Misschien loop je nog rond met vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@angelalodder.nl zodat ik je kan helpen. Eerlijk is eerlijk: het kan zijn dat het nog niet voor jou is. Geen probleem, maar blijft niet met je vragen of die beren zitten 😉 Of maak hier je afspraak met mij om vrijblijvend te bellen.

Je hebt nu twee opties:

Optie 1:

Je volgt het Instamarketing Programma. Leert alles wat je moet weten om met jouw strategie te werken. Die nieuwe volgers komen naar je toe en je weet hoe jij ze steeds een stapje warmer maakt. Je past alles toe en trekt maandelijks die klanten aan.

Optie 2:
Je doet wat je nu doet. Uren besteden aan Instagram met scrollen. Nog meer gratis tips van mij inzetten. Je weet niet eens wat je doet. Jouw resultaat? Frustratie en je staat over 6 maanden nog steeds op deze plek.

Scroll naar boven