Meer rust, overzicht, tijd, voldoening en klanten met jouw eigen strategie op Instagram


In 3 maanden leer je alles over het creëren van jouw eigen strategie op Instagram. Je ontdekt wat er allemaal voor mogelijkheden zijn om Instagram te laten werken voor jouw bedrijf. Je ontdekt wat bij jou past en wordt door mij geholpen om dit ook toe te passen.

De nieuwe ronde van het vernieuwde Instamarketing Programma start op 10 oktober en duurt tot en met dinsdag 10 januari. 

Je kunt hieronder alle informatie lezen en jezelf inschrijven op de wachtlijst. Dan ontvang je diverse bonussen wanneer je besluit in te stappen.

Ik zie je staan

Jij bent het voorbeeld van een ondernemer die haar hele ziel en zaligheid in haar bedrijf stopt. Jij bent ervan overtuigd dat jij mensen kunt helpen met jouw bedrijf. Je wil dit zo graag en geeft ontzettend veel aan je volgers. Toch heb je het gevoel dat…

  • Instagram je meer tijd kost dan het oplevert. Je twijfelt waar je moet beginnen, of je wel de juiste dingen doet en vooral wat je anders mag doen.
  • Je bent er wel achter dat begrijpen hoe Instagram werkt er nog niet voor zorgt dat er volgers komen, laat staan dat je ze tot klant kunt maken.
  • Je maar wat doet als het gaat om Instagram. Je snapt de technische functies vrij goed. Je hebt alleen geen kaas gegeten van content, strategie, storytelling en sales op Instagram. Je bent goed in wat je doet binnen je bedrijf, je snapt dat er meer nodig is op Instagram.
  • Misschien heb je al wel klanten via Instagram, maar voelt het meer als geluk dan dat het door jou kwam. 
  • Je wil een heerlijk leven leiden en snapt dat Instagram daar voor jouw bedrijf aan bijdraagt. Toch beheerst Instagram teveel je leven. Dat constante gehijg in je nek dat je nu toch wel wat moet plaatsen, want ja alles is content. 
  • Je blokkeert wanneer je content maakt. Of dat nu gaat om berichten, Reel, video, stories enzovoorts. Belemmerende gedachten als: Wie ben ik nou? Waarom kiezen mensen voor mij? Er wordt al zoveel over gedeeld, dan hoef ik dat toch niet nog eens te doen? Ben ik wel goed genoeg?

Ik geloof dat iedereen klanten uit Instagram kan halen. Je moet alleen weten wat er nodig is en vooral wat bij jou past. Ik geloof niet in een one-size-fits all strategie. Het lijkt nu misschien nog moeilijk. Uiteindelijk is Instagram een marketingtool die je mag leren inzetten. Zodra jij snapt wat er voor jou werkt en bij je past, kun jij heerlijk op de bank zitten zonder steeds Instagram te checken of je al reacties hebt gehad. 

Daarom heb ik het Instamarketing Programma (IMP) ontwikkeld. Speciaal voor ondernemers zoals jij die weten dat Instagram een fantastische marketingtool is voor je bedrijf.  Of je nu net bent begonnen met je bedrijf of al een tijdje onderneemt, je voelt dat er meer in zit.

In IMP help ik jou in 3 maanden naar een fundament op Instagram voor jouw bedrijf. Je leert de exacte stappen die nodig zijn om Instagram strategisch in te zetten. Ik sta naast je op deze reis, zodat je ook kiest voor wat bij jou past. Niet alles wat je leert, past ook echt bij jou. Dat ontdek je in deze 3 maanden.

 

Het is tijd om aan jouw strategie te werken. Dat voel je, ook al vertelt je hoofd iets anders.

Je hoeft niet te denken dat je dit volledig in de vingers hoort te hebben, omdat het zo makkelijk in gebruik is. Instagram is een marketingtool en marketing is niet iets dat iedereen standaard in de vingers heeft. Het is een vak, net als dat jouw expertise een vak is. 

Je hebt lang genoeg van alles geprobeerd. Van gratis tips en adviezen van mij of anderen in dit vakgebied. Van gratis masterclasses tot aan gratis trainingen. Het is het net niet. Je bent wel klaar met dat proberen.

Het is tijd om te gaan vliegen. Je wil het op jouw manier doen en daar hulp bij krijgen om dat te ontdekken. 

Je wil het niet alleen doen, juist stap voor stap geholpen worden, feedback krijgen en dit samen te doen met een groep gelijkgestemde ondernemers.In het Instamarketing Programma leer ik je niet 1 manier. Daar geloof ik niet in. Jouw pad naar succes met Instagram is anders, wat succes ook voor jou betekent. Waar word jij gelukkig van? Wat past bij jou? Hoe ben je volledig jezelf op Instagram?

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Angela Lodder, communicatiestrateeg in hart en nieren. Al zolang als ik mij kan herinneren schrijf ik verhaaltjes en gedichtjes schreef. Vroeger, zo lang geleden is dat nu ook weer niet, maar het bekt zo lekker, had ik dagboeken en was Word mijn favoriete programma op de computer. De passie voor verhalen, de mens en communicatie groeide in al die jaren. Dat startte ooit op de middelbare school met CU2, Hyves (ik mis de dansende banaan nog dagelijks) en MSN Messenger. Ik was geïntrigeerd door de andere manieren van communiceren. Ik ben namelijk een typisch mensen-mens. Zet mij alleen in een kamer vol mensen en ik vind mijn weg wel.

Dat alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik Communicatie ging studeren. Destijds was er geen specifieke minor Contentmarketing. Ik weet zeker dat ik die dan gekozen had. Ik koos voor Internal Branding, omdat de mens an sich mij enorm interesseert. Wat personen drijft, hoe ze denken en hoe je dat gedrag kunt beïnvloeden, is kennis die ik nu ook dagelijks toepas. Na mijn studie kreeg ik een baan bij een fantastische organisatie in de communicatie en toch werk ik daar niet meer.

Ik was inmiddels bijna 6 jaar in loondienst bij deze mooie organisatie. Van communicatiemedewerker stroomde ik door naar Marketing- en communicatieadviseur. Ik zat aan tafel bij managers, bracht adviezen uit aan de Raad van Bestuur en toch was ik niet heel blij. Het voelde als ik op een rijdende sneltrein moest stappen en ik bij het perron bleef staan. Ondertussen had ik al enkele jaren een succesvolle blog met bijbehorend Instagramaccount. Met alle toegepaste kennis tijdens mijn studie, de trainingen die ik daarna volgde, wist ik een trouwe community te creëren. Ik had betaalde samenwerkingen met grote bedrijven zoals Stokke en Maxi Cosi. 

Ik zag wat Instagram en Facebook konden doen voor al die bedrijven. En wat voor grote bedrijven werkt, werkt ook voor de zzp’er! Dat ondervond ik zelf. Al snel kwam ik erachter dat het aantal volgers er niet toe doet. Dat het niet uitmaakt of je 100 volgers of 10.000 volgers hebt. Met 200 volgers had ik in 3 maanden tijd 4 uitverkochte live workshops. Het enige dat je moet weten is hoe Instagram voor jouw bedrijf werkt, hoe je volledig jezelf kunt zijn op Instagram en zo de klanten aantrekt die bij je passen

Wat leer je in het Instamarketing Programma

In het Instamarketing Programma (IMP) leer ik je alles over Instagram marketing en hoe jij deze marketingtool strategisch in kunt zetten. 

IMP is met name waardevol voor ondernemers die:

  1. Net gestart zijn met ondernemen en weten dat hun ideale klant te bereiken is via Instagram.
  2. Al een tijdje bezig zijn met ondernemen en voelen dat er meer uit te halen valt met een strategie.

Oké even praktisch, wat gaan we nu precies doen?

Begeleiding van mij

Je hebt 3 maanden lang een lijntje met mij. Je ziet me maandelijks tijdens de live Q&A’s, strategiesessies en feedback op je stories. Je hoort me wekelijks in de besloten whatsappgroep. En op 3 momenten krijg je feedback op ingeleverde stukken naar keuze. Tijdens de Q&A mag je mij al je vragen (indien gewenst anoniem) stellen. Tijdens de strategiesessies denk ik met je mee voor jouw bedrijf. Door de feedback op jouw stories en die van de andere deelnemers, leer je nog beter Stories in te zetten.

Besloten whatsappgroep

Met behulp van de besloten whatsapp groep werken we ook aan je mindset. Want als er iets belangrijk is, is dat het wel. Met verschillende oefeningen en vragen ga je daar wekelijks mee aan de slag. Ook deel ik daar mijn inzichten, gedachten of geef ik je een schop onder je kont. In 80% van de tijd kun jij niet reageren. In die andere 20% wel, dan open ik een tijdsblok waarbinnen je kunt reageren. Zo is het geen constante kippenhok 😉

Online leeromgeving

Toegang tot het Instamarketing Programma. Dit zijn maar liefst 10 modules met meer dan 30 lessen in totaal. Ik neem je volledig bij de hand bij het creëren van een strategie die voor jou werkt. Alle modules staan open, om je accountable te houden, ontvang je iedere maandag een mail met de nieuwe module. Wat je er leert, waarom deze belangrijk is en waar je rekening mee mag houden. Elke module bevat een of meerdere lessen in video of audiovorm. Daarnaast vind je dit ook uitgewerkt in tekst. Ook bevat iedere module een checklist, zodat je weet hoeveel tijd een bepaalde les je kost. Ideaal om dit zo in te plannen in je agenda.

Na het Instamarketing programma:

De investering voor het Instamarketing Programma bedraagt € 777,- exclusief btw (€ 940,17 inclusief btw). Je kunt ook in 3 termijnen betalen.

Mocht je uit België of een ander land komen, dan mag jij de btw verleggen. Stuur een mail naar info@angelalodder.nl met je adres, je bedrijfsnaam en het BTW ID nummer, zodat ik dat voor je in orde kan maken.

Hieronder lees je wat eerdere deelnemers over IMP en Angela zeggen

Dit is wat je krijgt

Module 1 | Compleet jezelf zijn

Wie ben je? Waar sta je voor? Wat draag je uit? Wat wil je bereiken? Wat deel je wel en niet online en weet je ook welke overtuigingen je hebt. Hoe ben jij echt jouw authentieke zelf?

Module 2 | In het hoofd van je ideale klant

Jouw ideale klant heb je voor je. Top, maar weet je ook wat er nodig is om hen te triggeren? Hoe je de aandacht weet te behouden? Hoe je hen in actiestand weet te krijgen? We duiken in de neuromarketing.

Module 3 | De volgersreis

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Module 4 | Hashtags en hashtagonderzoek

Weten welke momenten belangrijk zijn in de reis van jouw volgers. Een volger is niet meteen een klant. Die legt een reis af en dat proces leggen we vast, zodat je daar op in kunt spelen bij het maken van je content.

Module 5 | Content

Mijn ultieme contentmappingsysteem leer ik je. Dit is dé hack die je wilt hebben. Met dit systeem maak jij moeiteloos content voor je volgers. Dit giet jij met gemak in jouw eigen contentplan waar we samen aan werken met een exlusieve contentbrainstormsessie met mij.

Module 6 | Verkopen & lanceren

Hoe verkoop je via Instagram? En hoe lanceer je nu via Instagram? Hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten? Wat doe je wel en wat doe je niet. Hoeveel tijd trek je er voor uit? Hoe maak je een lanceringsplan? Kortom alle ins en outs om jouw strategie te bouwen

Module 7 | Jouw feed

Een verhaal vertellen, je volgers meenemen in je dag, laten zien welke expertise je hebt enzovoorts. De look en feel. Kickass content schrijven en hoe doe je dat zonder inspiratie? En die Instagram Gidsen zijn dé uitkomst om veel facetten van je bedrijf te laten zien.

Module 8 |video

Video is anno nu niet weg te denken. Dit is de ultieme manier om jouw ideale klant met jou kennis te laten maken. Alle soorten video rondom Instagram komt voorbij. Ik neem je mee in dit hele proces, zodat jouw volger de aandacht erbij houdt.

Module 9 | Instagram Stories

De plek waar je daadwerkelijk de interactie met jouw volgers aangaat. De manier waar jij echt jezelf laat zien en jouw expertise claimt. Met energie, overtuiging en fun zet jij Instagram Stories als geen ander in.

Module 10 | JE EIGEN STRATEGIE

Jij bent in staat om jouw contentstrategie te maken, uit te voeren (contentplan) en bij te stellen. Je weet exact hoe je je statistieken uitleest en hoe je daarop kunt sturen.

Data van alle sessies

Van alle sessies staat een opname in de online omgeving. 

Groeps kick-off
Maandag 10 oktober van 10:30 – 12:00  uur

Live Q&A’s met Angela
Dinsdag 18 oktober 10:00 – 11:30 uur
Donderdag 17 november 10:00 – 11:30 uur
Maandag 12 december 9:00 – 10:30 uur

Je kunt al je vragen (eventueel anoniem) stellen via een vragenformulier. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn bij de sessies. 

Strategiesessies met Angela
Maandag 31 oktober van 9:00 – 10:30 uur.
Dinsdag 22 november van 10:00 – 11:30 uur.
Donderdag 22 december van 10:00 – 11:30 uur

Contentschrijfsessie
Dinsdag 13 december van 8:45 uur – 11:45 uur onder leiding van Marloes de Jong Flow Planners.

Stories Feedback
Hier ben je niet live bij. Ik doe dit via Zoom en zo zie je van alle andere ondernemers ook de stories en de feedback daarop. Daar leer je echt ontzettend veel van. 

De data zijn:
Dinsdag 11 oktober
Dinsdag 8 november
Dinsdag 6 december

Dat betekent dat je feedback krijgt op Stories die je maandag geplaatst hebt.

Afsluiting
Dinsdag 10 januari 2023 om 10:00 uur.

FAQ

IMP start op 10 oktober 2022 en eindigt op 1o januari. Voor kerst en Oud & Nieuw heb je alle modules doorlopen. In die twee weken heb je nog tijd om te finetunen. Angela heeft dan zelf vakantie.

De investering voor IMP bedraagt € 777,- exclusief btw. Je kunt ook in 3 termijnen van € 259,- exclusief btw betalen.

Voor ondernemers die Instagram al inzetten voor hun bedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met Instagram bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat.

Niet geschikt wanneer ondernemers niet willen leren. Ondernemers die nu al zeggen dat video (Instastories, Reels, IGTV) niet zinvol is voor hun bedrijf. Dat is het wel namelijk. En als je liever alles zelf uitzoekt dan ben je hier ook niet aan het juiste adres.

Alle sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld in zowel video als audio format. Je hebt alle tijd en ruimte om het terug te kijken.

Wanneer jij twijfelt of je het nu wel goed doet of ervan overtuigd bent dat je er meer uit kunt halen, dan is dit echt iets voor jou. Ik leer je alles rondom Instagram strategisch in te zetten voor jouw bedrijf. Ik heb mijn bedrijf ook groot gemaakt via Instagram. Jij bent degene die het moet doen. Ik geef je alle handvatten om het te doen en je hebt een stok achter de deur.

Ja zeker! Er zijn veel ondernemers die ingestapt zijn terwijl ze al veel met Instagram doen. De redenen zijn uiteenlopend. Sommigen geven aan meer uit Instagram te willen halen. Sommigen doen het vooral omdat ze het gevoel hebben losse flodders te schieten. Anderen willen vooral die strategie en leren lanceren. Anderen willen minder tijd besteden op Instagram, omdat ze er dagelijks te vinden zijn en dat niet willen.

Je kunt dit programma op ieder moment volgen.  Er is een groep met gelijkgestemde ondernemers waar je bijkomt. Hoe ver zij zijn, maakt niets uit. Het is jouw eigen reis binnen de groep met mijn begeleiding.

Veel ondernemers hebben hun ideale klant al staan. Dat is logisch, omdat je niet voor niets een bedrijf hebt. Ik focus mij vooral op wat zich afspeelt in het hoofd van jouw ideale klant in combinatie met neuromarketing. Dus hoe het brein van je klant werkt. Voor de ondernemers die hun ideale klant nog niet helder hebben of deze nog eens willen doorlopen, is er wel een extra video met werkboek daarover. Die ene video kun jij dan skippen.

Snap ik. Ik begeleid je echt. Ik sta letterlijk naast je. Ik denk mee voor jouw bedrijf. Niks geen standaard, want jij en jouw bedrijf zijn niet standaard. Een grafisch vormgever vraagt iets anders dan een fotograaf. Dat maakt dit programma zo anders. Je volgt de modules zelf en hebt mij wanneer je vastloopt, feedback wil of wat dan ook.

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Op dit moment nog niet. Ik weet ook niet of ik dat in de toekomst wel ga doen. Dat kan altijd veranderen natuurlijk.

Elke ondernemer heeft last van belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden, dus dat is heel normaal. Het is wel belangrijk dat jij in actie kunt komen, want jij moet het doen.

Hmm.. wellicht zijn er dingen die nog niet heel duidelijk zijn. Misschien loop je nog rond met vragen of zie je andere beren op de weg. Geen probleem: mail even naar info@angelalodder.nl zodat ik je kan helpen. Eerlijk is eerlijk: het kan zijn dat het nog niet voor jou is. Geen probleem, maar blijft niet met je vragen of die beren zitten 😉 Of maak hier je afspraak met mij om vrijblijvend te bellen.

Wat zeg je ervan?

Scroll naar top