Gratis Instamarketing Masterclass Pro

Ben jij klaar:

– voor groei in ideale leads?
– om van volgers klanten te maken?
– Instagram op eigen voorwaarden in te zetten?
– Klanten aantrekken die echt bij jou passen?

Dan nodig ik je uit voor een exclusieve masterclass voor maximaal 25 ondernemers via Zoom. Daarin deel ik met jou waar je rekening moet houden om bovenstaande allemaal te krijgen. Jij ziet mij, ik zie jou. Vanwege privacy is er geen replay beschikbaar.

Voor wie is deze masterclass?

Deze materclass is geschikt voor alle soorten ondernemers die hun ideale klant willen bereiken.  Ik heb gewerkt met fotografen, business coaches, fitcoaches, webshops voor kleding, webshops voor stationary, psychomotorisch therapeuten, schoonheidssalons, hormooncoaches en andere soorten coaches. 

Wanneer vindt de masterclass plaats?

De exclusieve Instamarketing Masterclass Pro geef ik op:

Dinsdag 6 juni van 10:00 – 11:30 uur

Wat ga ik leren?

Ik deel met jou de 7 cruciale stappen om klanten via Instagram te werven. En het toffe is dat veel van deze stappen ook gelden voor andere kanalen. Ik pas ze zelf ook toe in mijn podcastkanaal en mijn e-mailmarketing  😉 Ik ga deze 7 stappen hier niet al verklappen, want ik wil dat je er helemaal open in gaat. 

Per masterclass is er plek voor 25 ondernemers

We duiken met elkaar in de 7 stappen die cruciaal zijn wanneer je klanten uit Instagram wil halen. En wat zo fijn is, veel van die stappen gelden voor ieder kanaal dat je in wil zetten 😉

Zoals ik net ook al zei is er per masterclass plek voor 25 ondernemers. Ik wil iedere ondernemer beter leren kennen. Om die reden heb ik een vragenformulier ontwikkeld die je volledig dient in te vullen om deel te nemen aan de masterclass.

Ik verdiep mij namelijk in jouw account, in jouw bedrijf en in wie jij bent. Geen standaard masterclass dus 😉

Schrijf je hieronder meteen in

Schrijf mij in voor Instamarketing Masterclass Pro
Ik wil graag op....
Datum Webinar
Toestemming ontvangen nieuwsbrief
Scroll naar boven
Scroll naar top