Het is tijd voor meer leads met jouw content

Want je hebt niet alleen Instagram op je telefoon staan om te scrollen. Het is ook je marketingkanaal. En daar ga jij je leads vandaan halen, want dat zijn jouw potentiële klanten.

Lukt dat een beetje die potentiële klanten verzamelen?

Ondernemers die geen flauw idee hebben hoe ze met content hun potentiële klant bereiken. Ik zie het zo vaak! En het is vooral niet nodig. Wanneer jij exact weet welke onderwerpen jouw  potentiële klant triggert, wordt het zoveel makkelijker. En zeg nu zelf, je zet Instagram toch met een reden in? Jij wil anderen helpen, voorzien in een bepaalde behoefte en omzet draaien. Allemaal zodat jij een fijn leven leidt. Om al die anderen te helpen heb je wel leads nodig, ofwel potentiële klanten. Hoe bereik je die zonder een duidelijk contentplan? Daar gaat deze cursus je bij helpen!

Wat is het resultaat?

Leer mijn unieke contentmappingsysteem om voor eens en voor altijd af te rekenen met “ik weet niet waar ik het over moet hebben”. Deze manier helpt jou om nooit meer zonder content te zitten. Het leert je om content te herhalen, door het vanaf een andere kant te bekijken. Dat niet alleen, je leert ook hoe je jouw contentplan maakt, zodat je meer leads genereert. Vervolgens is het aan jou of je je content in wil plannen met een tool. Dat hoeft uiteraard niet!

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor alle soorten ondernemers die hun ideale klant willen bereiken. Voor ondernemers die meer leads willen op basis van de content die ze delen. Die doordacht hun contentplan willen maken. Of je nu een webshop hebt, coach bent of een fotograaf. Deze cursus is voor jou gemaakt! Het is een goede kickstart voor de waarde die jij deelt op Instagram.

Dit krijg je:

Online omgeving

Onbeperkt toegang tot deze cursus in de online omgeving van de Instamarketing Academie.

video's, tutorials & meer

Aan de hand van video’s, tutorials, een podcast, een uitgebreide opzet in Trello en een worksheet, ga jij dit iedere maand rocken.

Hoe werkt het?

Na het kopen van de cursus krijg je direct toegang tot de online omgeving van de Instamarketing Academie. De factuur ontvang je ook direct in je e-mail. Alles staat voor je klaar zodra je bent ingelogd. 

Scroll naar boven