Tijd om meer te leren over foto’s en video. Geen worksheet deze keer, want dit is simpelweg zelf aan de slag gaan met foto’s en video. Je krijgt vanaf 3 januari iedere dag op Instagram een opdracht om te filmen. Dit hoef je niet te doen, maar ik raad je aan om dit wel te doen 🙂 Ik doe dezelfde opdracht met jullie mee! Ik deel de komende week ook tips in de stories wat betreft filmen. Dat legt nu eenmaal wat makkelijker uit, zodat je het ook kan zien 😉 Deze tips sla ik op in het hoogtepunt.

De informatie wat betreft foto’s komt van een fotograaf die ik ontmoet heb op het socialmedia-congres. Basiskennis die hij daar met 900 anderen heeft gedeeld. Informatie die, zoals hij zelf zegt, iedereen kan bedenken. Om die reden kan ik het hier ook delen.

Wat betreft video, daar is heel veel over te zeggen. Ik ben er niet te diep op ingegaan, omdat er niveauverschil is tussen de deelnemers. Stel daarom gerust nog verdiepende vragen. Ik stip in de video ook de cursus Longstoryshort aan van Celine Charlotte. Ik heb veel van haar geleerd over het maken van Instastories. Deze informatie kan ik hier niet 1:1 delen, want daar zit vanzelfsprekend auteursrecht op. Ik stip hem wel aan, omdat dit een hele fijne cursus is om te volgen.