Onlinetraining “Maak impact met tekst op social media”

Een socialmedia-training die anders is dan anders. Je kunt nog zulke mooie foto’s plaatsen, het hele algoritme van de socialmedia-kanalen kennen en honderden volgers hebben. Dat betekent niet dat je ook echt impact maakt bij die volgers. Ik leer jou tijdens de onlinetraining “maak impact met tekst op social media” hoe je volger stopt met scrollen. Dat jouw bericht gelezen wordt én je zelfs reacties krijgt. Hoe? Met teksten die raken, want ik leer jou de fijne kneepjes van het schrijven voor social media. Na deze training zit je nooit meer zonder ideeën voor social media én nog veel meer.

Alle tijd die je nu stopt in social media levert niet op wat je wilt, maar na deze onlinetraining wel!


Een keer per kwartaal gaan de deuren voor deze onlinetraining open.

Waar bestaat de onlinetraining uit?

Waarom doe jij wat je doet & wie is jouw ideale klant?
Weet jij eigenlijk waar je passie vandaan komt? Waarom je dit bedrijf gestart bent? Dat heb je wel nodig, want mensen kopen niet om wat je doet, maar waarom en hoe je dat doet. Samen gaan we aan de slag om jouw waarom te ontdekken.

We gaan deze week ook aan de slag met jouw ideale klant. Waarom? Als je weet wie dit is, dan kun je ook veel beter jouw teksten schrijven. Jouw product of dienst kun je niet aan iedereen aanbieden, want dan bereik je eigenlijk niemand.

Storytelling
Dit betekent niets anders dan het vertellen van jouw (bedrijfs)verhaal. Ik vertel je waarom dit zo belangrijk is en hoe je dit omzet in waardevolle content. Ofwel in teksten die ertoe doen en het verschil maken voor jouw volger.

Contentcreatie
“Help wat moet ik nu weer schrijven of delen in video?” Aan de hand van jouw bedrijfsverhaal kunnen we aan de slag met een contentplan. Welke onderwerpen passen bij jou? Daar ga je deze week achterkomen. Ik leer je hoe je niet meer zo hoeft na te denken. Jij bepaalt deze week ook hoe vaak je schrijft en je leert berichten in te plannen. Ook vertel ik jou hoe je niet meer dagelijks aan het schrijven bent voor social media. Uiteraard bespreken we ook hoe je erachter komt welke hashtags je moet gebruiken. Je leert namelijk hoe je een hashtagonderzoek uitvoert. We kijken ook of jouw informatie op je verschillende kanalen klopt. Is nu duidelijk wat mensen op jouw account kunnen halen? Wat breng jij hen?

Foto & video
Je hoeft geen fotograaf in te schakelen als je net met social media begint. Kan wel, hoeft niet! Ik leer je hoe je goede foto’s maakt. Het stukje video is waar je misschien huiverig voor bent. Na deze week snap je hoe je aan de slag kunt met video (Instastories, Instatv & Facebookverhalen).

Schrijven voor social media
Niets is zo vervelend als een tekst die niet inspireert. Waar dus geen waarde in wordt gedeeld. Wat is je doel met dit bericht op social media? Met welke zin start je? Hoe eindig je een bericht? Wat wil je dat jouw volgers weten of doen nadat ze jouw bericht hebben gezien?  Kortom tekst is zo ontzettend belangrijk. Ik leer jou alle tips & trics, zodat je zelf je teksten vol vertrouwen kunt schrijven. Iedereen kan schrijven, je moet alleen weten hoe.

Wat krijg je?

  • 3 maanden toegang tot de besloten online-omgeving op mijn website waar je de video’s kunt kijken en de worksheets kunt downloaden.
  • 3 maanden toegang tot het besloten Instagramaccount waar extra tips gedeeld worden en je al je vragen kwijt kunt.
  • Wekelijks een live Q&A, waar ik de vragen behandel die zijn ingestuurd. Deze kun je ook terugvinden in de online-omgeving.
  • Mogelijkheid om te sparren met andere ondernemers.
  • De onlinetraining kost € 97 exclusief btw.

Mijn kennis & ervaring

Ik leer jou alles wat ik geleerd en ondervonden heb. In al die jaren als marketing- en communicatieadviseur én met mijn persoonlijke blog Mama met Passie, weet ik als geen ander hoe je impact kunt maken op social media. Ondernemers doen dit namelijk veel te weinig en daar wil ik verandering in brengen. Met mijn training leer jij de fijne kneepjes van het vak. Uiteraard moet JIJ het doen, maar ik help je HOE je dat moet doen. Social media wordt alleen maar leuker op deze manier!