Over mij

Ongelofelijk wat je met 26 letters kunt doen. Door er woorden van te maken kun je anderen vermaken, enthousiasmeren, inspireren, informeren en raken. Daadwerkelijk iets teweeg brengen bij iemand. Vroeger, zo lang geleden is dat nu ook weer niet, schreef ik al in schriftjes. Ik had dagboeken, schreef verhaaltjes in een schrift en maakte graag gedichten. Tegenwoordig zit ik graag achter mijn MacBook om te schrijven voor andere ondernemers. Ik ben Angela en heb een grote liefde voor social media, marketing, communicatie en schrijven. Van oorsprong ben ik marketing- en communicatieadviseur. Die achtergrond, samen met mijn passie voor schrijven, is de perfecte combinatie. Een tekst schrijf je namelijk met een doel. Je wilt de doelgroep op de juiste manier raken met jouw boodschap, zodat ze uiteindelijk een dienst bij je afnemen of een product kopen. Luisteren naar wat iemand drijft, wat iemand belangrijk vindt, daar hou ik nu echt van. Vertel eens: “wat is jouw verhaal?”

Ik woon op het mooie Goeree-Overflakkee. Mijn inspiratie haal ik ook uit deze prachtige natuur. Wandelen op het strand of door de polder werkt goed voor mijn schrijversbrein. Thuis schrijf ik aan de keukentafel. De brainstormsessie doe ik met mijn notitieboek op de bank. Heerlijk vind ik dat. Werken vanuit huis vind ik erg fijn, maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld in een inspirerend restaurant of café.

Ik ga graag voor jou aan de slag! Woon je ook op Goeree-Overflakkee of net daarbuiten? Dan drink ik graag een kop thee met jou om de mogelijkheden te bespreken. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, je kunt mij ook bellen op 0611746511 of mail naar info@angelalodder.nl.