Say hello!

Er ging geen dag voorbij dat ik geen verhaaltjes en gedichtjes schreef. Vroeger, zo lang geleden is dat nu ook weer niet, maar het bekt zo lekker, had ik dagboeken en was Word mijn favoriete programma op de computer. De laatste jaren is daar social media bijgekomen. Ik word heel blij van de interactie met (potentiële) klanten op mijn socialmedia-kanalen. En dat alleen maar door mezelf te laten zien en waardevolle content te delen voor mijn volgers.

Het is ongelofelijk wat je met 26 letters kunt doen. Door er woorden van te maken kun je anderen vermaken, enthousiasmeren, inspireren, informeren en raken. Daadwerkelijk iets teweeg brengen bij iemand. Luisteren naar wat iemand drijft, wat iemand belangrijk vindt, daar hou ik nu echt van. Of je nu een zzp’er bent of een groot bedrijf hebt. Vertel eens: “wat is jouw verhaal?”

Ik ben Angela en voel mij als een vis in het water als het om communicatie, storytelling, social media en schrijven gaat. Mijn jarenlange ervaring als marketing- en communicatieadviseur maken mij een goede sparringpartner. Samen met mijn ervaring op het gebied van social media en het schrijven van teksten ben ik trots op de contentexpert die ik ben. Een tekst schrijf je namelijk niet zomaar. Je hebt een doel en je wilt jouw doelgroep op de juiste manier raken met jouw boodschap, met jouw verhaal.

Mijn inspiratie haal ik uit de prachtige natuur van Goeree-Overflakkee. Wandelen op het strand of door de polder werkt goed voor mijn schrijversbrein. Thuis schrijf ik aan de keukentafel of in een restaurant. De brainstormsessie doe ik met mijn notitieboek op de bank. Heerlijk vind ik dat.

Ik ga graag voor jou aan de slag! Woon je ook op Goeree-Overflakkee of net daarbuiten? Dan drink ik graag een kop thee met jou om de mogelijkheden te bespreken. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, je kunt mij ook bellen op 0611746511 of mail naar info@angelalodder.nl