Over mij

Er ging geen dag voorbij dat ik geen verhaaltjes en gedichtjes schreef. Vroeger, zo lang geleden is dat nu ook weer niet, maar het bekt zo lekker, had ik dagboeken en was Word mijn favoriete programma op de computer. Toen al bestudeerde en testte ik verschillende social media platformen. 

Dat startte ooit met CU2, Hyves (ik mis de dansende banaan nog dagelijks) en MSN Messenger. Ik was geïntrigeerd door de andere manieren van communiceren. Ik ben namelijk een typisch mensen-mens. Ik laad op van de momenten dat ik bij anderen ben. 

Een echte extravert kun je wel zeggen.

De stap naar ondernemerschap

Zet mij alleen in een kamer vol mensen en ik vind mijn weg wel. Dat alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik Communicatie ging studeren. Destijds was er geen specifieke minor Contentmarketing. Ik weet zeker dat ik die dan gekozen had. Ik koos voor Internal Branding, omdat de mens an sich mij enorm interesseert. Wat personen drijft, hoe ze denken en hoe je dat gedrag kunt beïnvloeden, is kennis die ik nu ook dagelijks toepas in contentmarketing. Na mijn studie kreeg ik een baan bij een fantastische organisatie en toch werk ik daar niet meer.

De korte versie, want ik kan een boek schrijven over hoe deze keuze tot stand is gekomen. Dat was geen makkelijke keuze. Ik was inmiddels bijna 6 jaar in loondienst bij deze mooie organisatie. Van communicatiemedewerker stroomde ik door naar Marketing- en communicatieadviseur. Ik zat aan tafel bij managers, bracht adviezen uit en toch was ik niet heel blij. Dat gevoel sluimerde al van september 2017 toen ik terugkwam van zwangerschapsverlof. Het voelde als ik op een rijdende sneltrein moest stappen en ik bij het perron bleef staan. Ondertussen had ik al enkele jaren een succesvolle blog met bijbehorend Instagramaccount. 

Een eigen bedrijf

Mijn leven als moeder en de mooie en lastige dingen die daarbij horen. Met alle toegepaste kennis tijdens mijn studie, de trainingen die ik daarna volgde, wist ik een trouwe community te creëren. Ik had betaalde samenwerkingen met grote bedrijven zoals Stokke en Maxi Cosi. 

Ik zag wat Instagram en Facebook konden doen voor al die bedrijven. Ik maakte daar, achter de schermen, werk van. In 2018 schreef ik mij in bij de KVK met blog en mijn bedrijf Angela Lodder. Op 1 mei 2019 was ik officieel uit dienst en startte mijn ondernemersreis dan echt. 

Geen financiële zekerheid en het was de beste keuze die ik kon maken voor mijn gezin

Nog nooit gedaan..

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Dat is mijn motto geworden. Ik sta ontzettend positief in het leven. Ik zie overal kansen voor ondernemers. Ik ben een wandelende ideeënmachine als het om strategie en content. Gewoon doen, niet twijfelen. Ik ben niet vies van investeren in mijn bedrijf.

Ik spreek regelmatig bedrijven die overweldigd zijn door de online mogelijkheden. Welke content moet ik maken? Welke kanalen zijn het meest geschikt? Hoe herhaal ik, zonder steeds hetzelfde te vertellen?  Is dit wel voor mijn branche? Het duizelt en dat snap ik. Er ligt een wereld voor je open, je hoeft alleen niet met alles aan de slag. Ik ben zo blij dat ik bedrijven mag helpen met hun contentstrategie. Mijn focus ligt daarbij op communicatie, marketing, strategie, storytelling en content in de breedste zin van het woord

Hoe kan ik helpen

Ik ben contentexpert voor ondernemers die zelf willen leren hoe ze meer klanten uit hun on- en offline kanalen kunnen halen. Ik help jou als ondernemer met een contentstrategie die bij je past, content die daarop aansluit voor jouw ideale klant met alles wat je maar moet weten om te knallen op die perfecte mix van marketingkanalen.

Hoe ik dat doe?

Hoe ik dat doe? Ik help ondernemers 1:1 met hun contentstrategie. Ik geef trainingen en workshops en ik werk in groepen in mijn Boost je Instastrategie Programma.

Gratis:

Een paar weetjes

Notitieboekjes

Ik heb een drang tot het kopen van notitieboekjes. Ik wil namelijk altijd en overal kunnen schrijven met een pen. Er is werkelijk geen enkele plek in huis of op kantoor waar geen boekje ligt.

kantoor

Ik heb dus een kantoor sinds september 2020. Je wil niet weten hoe blij ik daarmee ben! Helemaal in de stijl die past bij mij. Het voelt als thuiskomen.

gebruiksaanwijzingen

Ik lees geen gebruiksaanwijzingen, behalve bij een duurder product.

Tanzania

In 2011 ging ik met 30 jongeren naar Tanzania om daar met en voor de mensen huizen te bouwen. Indrukwekkend!

Mont ventoux

In 2018 fietste ik de Mont Ventoux op voor het goede doel: Groot verzet tegen kanker. Ik droeg een lijstje met alle namen van mensen mee. Waaronder mijn opa die 1,5 week daarna de strijd verloor.

mom in business

Mijn kids zorgen ervoor dat ik wil laten zien dat alles mogelijk is! Dus ook een bedrijf runnen als moeder.

Wie ben jij?

Genoeg over mij, wie ben jij?

Leuk wanneer je mijn hele verhaal gelezen hebt. Je weet heel goed wie ik ben en waar ik voor sta. Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Verlang je naar meer rust in je bedrijf op het gebied van contentmarketing? 

Wil je weten hoe je storytelling toepast in je contentstrategie en hoe je aan de slag gaat met video? Ik daag je uit om contact met mij op te nemen. 

Wil je vrijblijvend kennismaken, stuur mij dan een mail op info@angelalodder.nl

Scroll naar boven