Instamarketing Academie | de Podcast

Woeh! Mijn eigen podcast. Ver buiten mijn comfortzone en daarom doe ik het juist. Mijn motto: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, is mij op het lijf geschreven.
In de Angela Lodder Podcast help ik ondernemers met Instagram marketing. Ik leer hen van volgers klanten te maken door een strategie die bij hen past. Op hun eigen voorwaarden en vanuit fun. Deze podcast is voor jou als ondernemer die hier meer over wil leren.

Ik deel met jou mijn kennis, ervaringen en inspiratie rondom Instagram, strategie, content, het ondernemerschap en meer.

De afleveringen

Op deze pagina vind je een korte samenvatting van de podcast. De titels corresponderen met de titels van de podcast. Klik op de link naar jouw favoriete platform om te starten met luisteren. De oudste afleveringen vind je bovenaan.

In deze aflevering deel ik 4 tips hoe je sneller een Reel kunt maken! In slechts 4 minuten, het is luisteren zeker waard!

Voelt het alsof je trekt aan een dood paard? Alsof je content niks doet op Instagram? In deze podcast bespreek ik het principe van zaaien en oogsten en geduld hebben op Instagram. 

In deze aflevering bespreek ik dat jouw klant nog steeds op Instagram zit. Dat Instagram zeker niet op haar retour raakt en dat vertel ik ook met cijfers en onderzoeken. 

Weten wat nu de perfecte Instagrambio maakt? Luister dan deze podcast. Deze gaat jou stap voor stap vertellen wat je daarin mag zetten.

Ik vertel je in het kort mijn ondernemersverhaal. En wanneer ik kort zeg, bedoel ik ook kort! Hij duurt slechts 8 minuten. 

Scroll naar boven