Beste bezoeker van mijn website,

Fijn dat je mijn website bezoekt en informatie opvraagt via het contactformulier of op andere wijze contact met mij legt of een reactie achterlaat. Ik laat graag zien dat ik zorgvuldig met je gegevens omga.

Wie ben ik?

Jouw persoonsgegevens (die u via het contactformulier achterlaat of die ik noteer als we zaken doen) worden verwerkt door: 

Angela Lodder – Contentexpert, de eenmanszaak van Angela Lodder-Grinwis te Ouddorp

Mijn contactgegevens: info@angelalodder.nl of 06-11746511

Waarom verzamel ik je gegevens?
Doelen: antwoord geven op de vraag die je stelt via het contactformulier, voor het uitvoeren en afwikkelen van een overeenkomst die wij met elkaar aangaan en om je na aanmelding mijn nieuwsbrief te kunnen toesturen.

Rechtsgronden: toestemming (bij gebruik van mijn contactformulier/na aanmelding voor mijn nieuwsbrief), overeenkomst (als we zaken doen met elkaar) of gerechtvaardigd belang van mijn onderneming (toesturen nieuwsbrief omdat je klant bent, laten staan van je reactie op mijn website of blog met je naam en portretfoto erbij).

Worden je gegevens nog verder aan derden verstrekt?

Ik deel gegevens met de volgende derden, waaronder mijn verwerkers: hosting van onze website, WordPress, boekhouder, mailservers, social

media-bedrijven (Facebook, Instagram, LinkedIn), telefoondiensten en betaaldiensten.

Op mijn website maak ik gebruik van Google Analytics, maar dat heb ik privacyvriendelijk ingesteld, zodat daarbij geen persoonsgegevens worden verwerkt.

Ben je verplicht de gevraagde persoonsgegevens te verstrekken? Wat als je de gegevens niet verstrekt?

Je bent natuurlijk vrij om wel of geen reactie op mijn website achter te laten of contact te zoeken, maar als we een overeenkomst sluiten moet ik wel bepaalde gegevens wettelijk verwerken en bewaren. Zonder die gegevens kunnen we geen overeenkomst sluiten en uitvoeren.

Hoe kun je bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen? En hoe zit dat met rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens/intrekken van uw toestemming of als je gebruik wilt maken van het recht op dataportabiliteit of als je een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van uw persoonsgegevens?

Hiervoor kun je per mail contact met mij opnemen: info@angelalodder.nl. Ik zal dan uw verzoek in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen.

Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens kan via de website van de Autoriteit.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens?

Een reactie via het contactformulier wordt per mail aan mij doorgestuurd, en die mail verwijder ik als deze volledig is afgehandeld. Reacties op mijn website blijven in principe net zo lang online als de betreffende pagina/blog online blijft. De rond een overeenkomst benodigde gegevens bewaar ik zolang als dat fiscaal noodzakelijk is.

Hoe zijn je persoonsgegevens beveiligd?

Wij zorgen voor passende organisatorische en technische maatregelen om uw persoonsgegevens veilig te verwerken.

Worden je  persoonsgegevens ook buiten de EU verwerkt?

Nee, wij verwerken je persoonsgegevens uitsluitend binnen de EU, en zoveel mogelijk in Nederland.

Worden je gegevens gebruikt voor automatische besluitvorming (zoals profiling)?

Nee, dat doen wij niet.

Wijziging privacyverklaring

Als daar een goede reden voor is, passen wij deze privacyverklaring aan. Je kunt altijd de actuele versie nalezen op onze website https://www.angelalodder.nl/privacy/.