Schrijven

Je hebt in je hoofd wat je wilt vertellen, zo ongeveer. Je wilt nu strakke teksten die jouw lezer aanspreken. Goede teksten zijn jouw visitekaartje en het is zonde als je dat laat liggen. Heb je geen tijd om aandacht te geven aan je teksten? Weet je simpelweg niet hoe je dit doet? Kost het je teveel tijd? Zonde!

Wist je dat bezoekers binnen een paar seconden een website scannen en besluiten of ze verder lezen of afhaken? Dat geldt voor alle teksten

Laat mij het schrijfwerk doen. Ik ben een kei in het vertalen van jouw boodschap in een goede tekst. Of het nu gaat om je website, blogs, nieuwsbrieven of socialmedia-teksten. Jouw verhaal vertalen in tekst is voor mij een uitdaging.

Dus is het tijd voor compleet nieuwe teksten of wil je de oude teksten een opfrisbeurt geven? Ik help je graag. Dan kun jij je richten op andere dingen.

“Okee, Angela. Jij mag aan de slag voor mij!”

Goed dat jij de stap zet naar goede teksten. Ik kijk ernaar uit wat ik voor jou kan betekenen. Neem direct contact op, zodat ik een passende offerte voor je kan maken.