Je bent een ondernemer, hebt een fantastisch bedrijf waar je blij van wordt, maar met social media doe je maar wat. Niet omdat je het niet wilt, maar omdat het niet jouw corebusiness is. Logisch! Maar… jij weet net als ik dat je social media moet inzetten in deze tijd. Het is de manier om jouw ideale klant te bereiken. Zo’n groot bereik, dat red je niet in jouw directe omgeving. En als ik jou vertel dat je er nog klanten uit kunt halen, dan wil je toch meteen beginnen?

Ja of toch nog twijfel? Ik snap het wel hoor, je weet gewoon niet waar je moet beginnen, je weet niet wat je wilt bereiken op je socialmedia-kanalen en jezelf laten zien is ook een dingetje. Je bent niet vies van hard werken, want ik leer je alles, maar jij moet het doen.

Speciaal voor ondernemers zoals jij heb ik mijn Social Intensive Traject ontwikkeld. Vier maanden lang werken wij intensief met elkaar samen. LET OP: Dit traject is alleen geschikt voor ondernemers die er echt voor willen gaan. Anders haal je er niet uit wat erin zit.

“Angela heeft mij laten zien dat social media niet zo moeilijk is. Nu ik weet wat mijn strategie is, kom ik iedere maand heel makkelijk tot een contentplan. Absoluut een aanrader.”

“Ik was net gestart met mijn bedrijf, maar wist niet hoe ik mijn social media aan moest pakken. Ik besloot Angela in te schakelen en wat ben ik daar blij om! Al haar tips, tricks en hulp kan ik ook voor mijn andere socialmedia-account gebruiken.”

Hoe ziet dit traject eruit?

Het is een traject van 4 maanden waarbij ik naast je sta. We stellen een contentstrategie op, daaruit volgt iedere maand een contentplan, jij schrijft de teksten en ik redigeer ze voor jou én we bekijken uiteraard ook de statistieken om te kijken hoe het gaat en bij te sturen waar dat nodig is.

Dit doen we in deze 4 maanden:

  • We trappen af met een livedag van 4 uur op locatie bij mij óf online in 2 x 2 uur. Dan staat jouw contentstrategie die ik voor jou op papier zet.
  • Je ontvangt daarbij een uitgebreid persoonlijk document waarin alles staat wat je nodig hebt voor een succesvolle inzet van social media. Denk aan: jouw ideale klant, verkopen via social media, maar ook schrijven voor social media en het inzetten van video.
  • Iedere maand een call van 30 – 60 minuten waarbij we de content voor de volgende maand bespreken en kijken hoe het is gegaan.
  • Ik redigeer al jouw berichten en vertel daarbij waarom ik iets heb aangepast, zodat jij hier ook van leert.
  • Onbeperkt vragen stellen via de e-mail.

1 op 1 training social media
  • We hebben eerst een kennismakingsgesprek om te bekijken of dit traject echt iets voor jou is.
  • Als we ervoor gaan vul je een vragenlijst in, zodat ik jouw bedrijf beter leer kennen.
  • De training van 4 uur op locatie bij mij of 2 x 2 uur online.

Jouw investering (pilotprijs tot 1 mei)

Van € 1600 voor € 1200,-

Exclusief btw.