“Met goede teksten van volger naar fan en uiteindelijk naar klant” 

Na mijn socialmedia-contentsessie weet jij hoe je dit voor elkaar krijgt!


Herken je dit?

 • Je wilt eens weten hoe je echt kunt knallen met social media voor je eigen bedrijf of het bedrijf waar je werkaam bent.

 • Zit je weer vol goede moed achter je telefoon of laptop. Klaar om iets te posten op social media. 

 • Je blijft maar staren, want je krijgt het niet op het digitale papier.

 • Je gebruikt de backspacefunctie meer dan je lief is. 

 • Je hebt nauwelijks interactie met je volgers, laat staan dat ze doen wat jij voor ogen hebt. 

 • Je hoort dat je waarde moet delen, maar hebt eigenlijk geen flauw idee wat het is of hoe je dat moet doen.

 • Je hebt een doel met jouw account, maar het komt er niet uit zoals je wil. 

 • Je wilt nu eens écht alles uit je socialmedia-kanalen halen. 

 • Als je een idee hebt, vind je het lastig om dit goed op het digitale papier te zetten. 

 • En Instagramstories, Facebookverhalen of video op LinkedIn, daar krijg je al helemaal de kriebels van.

 

Het hoeft niet zo te zijn

 

Wat jammer dat jij dit zo voelt. Ik heb goed nieuws, want met de  juiste inzichten, tools, tips & tricks ga jij knallen op je socialmedia-kanalen. Dan heb je al bovenstaande gevoelens niet meer. Dan zit je vol energie achter je telefoon of laptop.

 


Hoe zou het voor je zijn wanneer….

 • Je het belang van goede teksten op social media kent.
 • Je handvatten hebt om posts te schrijven die je doelgroep bereiken.
 • Je weet hoe je waarde kunt delen op social media
 • Je met je bio en CTA’s (call to action) het verschil kunt maken.
 • Je weet hoe je je bereik, zichtbaarheid én de kans op een klik kunt vergroten.
 • Je de ultieme checklist voor al je teksten op social media in handen hebt.
 • Je naar huis gaat met een enorme lijst met ideeën voor jouw eigen content.
 • Je jouw eigen ‘tone of voice’ hebt gevonden.
 • Je tips krijgt hoe je zichtbaar kunt zijn op Instastories, Facebookverhalen of via video op LinkedIn.
 • Je interactie hebt met je volgers dat leidt tot een echte connectie.
 • Dat je van je volger een fan maakt en vervolgens een klant.

Dit gaan we onder andere doen

 

Waardevolle content

Altijd maar je product of dienst aan het promoten? Ik laat je daar meteen mee stoppen. Maar Angela, ik wil toch verkopen? Snap ik, dat wil iedere ondernemer, maar het kan anders. Hoe? Door jouw verhaal te vertellen in tekst en in video. Volgers worden fans en fans worden klanten. 

Interactie

Alles draait om de relatie aangaan met je volgers. Niet omdat dit moet, maar omdat JIJ dit echt wilt. Die band met je volgers is goud waard en die krijg je niet zomaar. Daar moet je energie in steken. Net zoals je dit doet bij je partner of vrienden doet. Op social media is het niet anders. Lang leve stories op instagram, Facebookverhalen en video’s op LinkedIn.

j

Sterk staaltje tekst

Niets is zo vervelend als een tekst die niet inspireert. Waar dus geen waarde in wordt gedeeld. Wat is je doel met dit bericht op social media? Met welke zin start je? Hoe eindig je een bericht? Wat wil je dat jouw volgers weten of doen nadat ze jouw bericht hebben gezien?  Kortom tekst is zo ontzettend belangrijk. Ik leer jou alle tips & trics, zodat je zelf je teksten vol vertrouwen kunt schrijven.

Social media gereedschapskist

Er zijn een aantal tools die je in handen krijgt op deze dag. Alle tips & trics krijg je uitgereikt, zodat je ook direct aan de slag kunt.

Van het schrijven van een goede tekst tot aan een checklist als je een tekst geschreven hebt.

Dat maakt het voor jou zoveel makkelijker.

Wat anderen zeggen 

Een zeer goede, leuke en leerzame socialmedia-contentsessie van Angela gehad. Angela is een leuke, energieke, vlotte dame die weet waarover ze het heeft. Haar uitleg is duidelijk en ze geeft veel waardevolle informatie waar je direct mee aan de slag kan. Ook de locatie was super inspirerend en de lunch heerlijk. Al met al een super leerzame, gezellige dag. Zeker de moeite waard!

Marion Meyer Photography

Wat heb ik een leerzame dag gehad. Het was heel fijn om de theorie die Angela gaf direct in de praktijk te brengen. De sessie is heel praktisch toepasbaar. Alle vragen die ik had zijn of in de sessie beantwoord of kon je gewoon stellen. Fijn was ook de kleine groep waardoor ze ook voor iedereen tijd had en waardoor we ook van elkaar konden leren. 

Petra Kramp, Werving & Selectie Maasstad Ziekenhuis

Angela’s hands on mentaliteit en voorbeelden uit de praktijk maken de socialmedia-contentsessie extreem waardevol. Alle soorten social media worden besproken waarna je direct aan de slag kan en weet waar je prioriteiten liggen.

Renée, eigenaresse van The Virtual Assistent en Fiesta Box

                                        Meest gestelde vragen

Met hoeveel personen zijn we?

Een kleine groep van maximaal acht personen. Je gaat namelijk ook echt aan de slag en ik wil dat je de aandacht krijgt die je verdient. 

Waar is het?

Op een inspirerende locatie in Ouddorp aan zee: Boardroom Brouwersdam. Dat klinkt als het einde van de wereld, maar dat valt reuze mee. Als je met de auto komt tenminste. Ter vergelijking: Rotterdam is op zo’n 45 minuten rijden. Utrecht op 1 uur en 15 minuten. ‘s- Hertogenbosch op 1 uur en 20 minuten. Dat valt best mee toch? Tip voor tijdes de autorit: luister een of meerdere podcasts.  

Hoe laat is het?

Van 10:00 uur – 16:00 uur gaan we met elkaar aan de slag. Niet alleen luisteren, maar ook echt doen!

Wat moet ik meenemen?

Een laptop is handig, maar niet per se nodig. Als je een telefoon bij je hebt, dan kom je al een heel eind. Verder je goede humeur en ik zorg voor de rest.

Ik ben een werknemer bij een bedrijf. Is het ook voor mij?

Absoluut! Als jij de socialmedia-kanalen verzorgt voor de organisatie of jezelf via LinkedIn meer op de kaart wilt zetten, dan is dit zeker zinvol. 

Ik twijfel of het iets voor mij is

Geen probleem. Ik denk graag met je mee. Stuur mij een e-mail via info@angelalodder.nl of bel naar 0611746511. 

Ik twijfel vanwege de prijs

Ik kan niet in jouw portemonnee kijken. Ik weet wel dat ik ontzettend veel waarde weggeef op die dag. Dat is niet leuk voor even, maar daar heb je een zeer lange tijd plezier van. Het is aan jou of je het de investering waard vindt. Of blijf je liever aanmodderen met social media? 

Ik kan niet, maar wil wel.

Er is nu een sessie op 11 juli en op 12 september. Houd mijn website in de gaten voor een nieuwe sessie of schrijf je in voor mijn inspiratiebrief. Dan weet je het als eerste. 

Ik wil liever een 1:1 sessie met jou

Dat kan! Samen kunnen we nog dieper gaan. Mail vrijblijvend voor meer informatie naar info@angelalodder.nl of bel naar 0611746511. 

Geef je ook een incompany training op maat?

Dat doe ik zeker. Dit is een op maat gemaakte training voor jouw organisatie. Stuur mij een e-mail via info@angelalodder.nl of bel naar 0611746511 voor meer informatie. 

Hi,

Ik ben Angela. Contentexpert met een achtergrond in de marketing en communicatie met veel kennis op het gebied van copywriting voor social media. Ondernemers huren mij onder andere in om teksten te schrijven voor de website of voor social media. Ik bedenk voor social media de thema’s die passen bij de onderneming en schrijf de teksten. Ontzettend leuk om te doen, maar niet iedereen wil dit uitbesteden. Wel willen ze goede teksten en weten hoe je dat nu doet. Daarom organiseer ik socialmedia-contentsessies in groep. Ook kun je dit 1:1 bij mij boeken, dan gaan we nog dieper. En zelfs een op maat gemaakte training voor jouw bedrijf. Mail gerust naar info@angelalodder.nl mocht je daar specifiek meer informatie over willen.