Socialmedia-trainingen

Vind jij het lastig om je socialmedia-kanalen steeds te voorzien van content? Niet zomaar content, maar content waar je volgers ook op zitten te wachten. Een vraag die mij vaak gesteld wordt is: “Hoe kan ik als bedrijf nu uniek zijn op social media en ervoor zorgen dat mijn ideeën nooit op zijn?” Simpel! Door waardevolle content te delen. Niet door constant je product of dienst aan te prijzen. Je kunt nog zulke mooie foto’s plaatsen, het hele algoritme van de socialmedia-kanalen kennen en honderden volgers hebben. Dat betekent niet dat je ook echt impact maakt bij die volgers.

Online training | Maak impact met tekst op social media


De onlinetraining die jou leert om echt impact te maken op social media. Dat volgers blijven hangen bij je berichten en je graag volgen om de berichten die jij met hen deelt. De succesvolle groepstraining én 1:1 training, gegoten in een onlinetraining.

1:1 socialmedia-contenttraining


Jij wilt alles weten rondom waardevolle content. Hoe je je doelgroep bereikt, die interactie met hen krijgt én hoe je dat doet met het schrijven van goede teksten. Die volger moet blijven hangen. Hoe? Met teksten die raken, want ik leer jou de fijne kneepjes van het schrijven voor social media.

1:1 training van strategie naar contentplan


Jij bent het type dat direct aan de slag wilt, maar vanuit een doordachte strategie. Dan zit je bij deze training goed. Het blijft niet bij een strategie, ik doe een hashtagonderzoek voor jou én ik maak een contentplan. En… ik leer jou hoe je goede teksten schrijft. Are you in?

Incompanytraining voor bedrijven en organisaties


Je bent op zoek naar een op maat gemaakte training voor het bedrijf. Samen met collega’s aan de slag met social media. Een dagdeel, een volledige dag of twee dagdelen? Aan jou de keuze. De training stel ik samen op basis van jullie wensen. Dus wat zoek jij?